Specialiştii din industria alimentară sunt invitaţi la târgul Levante PROF

Specialiştii din industria alimentară sunt invitaţi la târgul Levante PROF
person Horeca
access_time_filled

Târgul Internațional Levante PROF va avea loc anul acesta în perioada 16-20 februarie în orașul italian Bari și este dedicat ca de obicei industriei alimentare, sectorului produselor de panificație (pâine, produse de patiserie, pizza, paste făinoase), înghețatei, produselor alcoolice tradiționale (bere, vin), produselor și echipamentelor auxiliare pentru restaurante și cafenele, precum și sectorului hotelier.

levanteprof2013

Organizată de DMP Srl, ediția a III-a a Levante PROF va avea loc în noul și prestigiosul pavilion al „Fiera del Levante” din orașul italian Bari ” considerat dintotdeauna „Poarta Estului”. Expoziția își propune întărirea obiectivului său de a reuni întreaga industrie a produselor de panificație, alături de prelucrarea materiilor prime, ambalaje și produse auxiliare, provenind din țări precum Albania, Bulgaria, Croația, Grecia, Muntenegru, Macedonia, România și Serbia.

Urmând succesul ultimei ediții ” la care au participat peste 250 de expozanți, alături de circa 20.000 de operatori profesioniști din sector ” Levante PROF 2013 își propune să ajute companiile în promovarea produsele lor peste hotare, a know-how-ului și a experienței profesionale, dar și de a prezenta noi oportunități de afaceri pentru piețele emergente din Balcani.

Târgul internațional va prezenta cele mai recente tendințe și inovații din domeniul materiilor prime și a produselor de bază din industria alimentară, utilaje și echipamente pentru prelucrare, mobilier și accesorii pentru cofetării, patiserii și magazine de panificație, catering, consumabile și materiale pentru ambalare.

Împărțit în diferite secțiuni tematice, Târgul Levante PROF va găzdui un program bogat în evenimente, precum prezentări demonstrative și seminarii, cursuri și competiții internaționale, la care vor participa profesioniști din sector.

levanteprofbari2013

„Cinci zile ” afirmă Ezio Amendola, organizator al Levante PROF ” care se anunță pline de succes. Scopul nostru este acela de a pune la dispoziția specialiștilor din industria alimentară instrumentele necesare pentru a transforma această criză într-o oportunitate de dezvoltare”.

Sursa: www.roditor.ro

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302