Street Food Festival revine la Cluj cu o ediție dedicată sărbătorilor de iarnă

Street Food Festival revine la Cluj cu o ediție dedicată sărbătorilor de iarnă
person Horeca
access_time_filled

streetfoodfestivaldecembriePrimul festival de street-food din România revine acasă cu o ediție dedicată magiei sărbătorilor de iarnă. Street Food Festival Christmas Goodies va transforma Strada Potaissa din Cluj-Napoca într-o poveste de iarnă cu bunătăți, cadouri inedite pentru cei dragi și concerte live. în perioada 12 – 18 decembrie clujenii și nu numai sunt invitați pe aleea cu Christmas Goodies.

Conceptul Street Food Festival a debutat în această vară la Cluj-Napoca și a reușit să bucure peste 100.000 de persoane în călătoria culinară ce a inclus în acest an orașe precum Cluj, Iași și Oradea. Gurmanzii s-au bucurat de rețetele a peste 10 bucătării internaționale și au experimentat un nou concept de eveniment care a adus împreună gusturile în materie culinară și culturală prin intermediul proiecțiilor de filme, a workshop-urilor și a concertelor live.

Dragi gurmanzi, în perioada 12 – 18 Decembrie ne întoarcem acasă. Abia așteptăm să ne reîntâlnim la Street Food Festival Christmas Goodies și să ne bucurăm de un eveniment care ne va aduce mai aproape magia sărbătorilor de iarnă. Strada Potaissa va deveni gazda preparatelor delicioase, vinului fiert și a dulciurilor cu scorțișoară. Nu vor lipsi nici tradiționalii burgeri sau sandwich-urile vedete ale mâncării de tip street food. Toate aceste bunătăți vor face loc de această dată și unor produse mai speciale. Astfel toți cei care vor vizita zona Christmas Goodies vor putea regăsi și produse numai bune de luat acasă și servit în familie, dar și propuneri de cadouri de Crăciun inedite pentru cei dragi.” – Nely Borza, Project Manager Street Food Festival.

festivalstreetfoodcraciun

Street Food Festival Christmas Goodies se va desfășura în perioada  12 – 18 decembrie 2016 și va aduce la Cluj-Napoca cele mai delicioase preparate alături de multe surprize și cadouri de Crăciun. Arome puternice de scorțișoară și parfumul vinului fiert cu siguranță îi vor ajuta pe toți cei prezenți să intre în atmosfera zilelor de sărbătoare în care vedeta va rămâne cu siguranță bucătăria street-food. De asemenea, pentru o experiență culinară desăvârșită, gurmanzii vor putea savura și multe alte surprize pregătite de vendorii prezenți în festival.

Street Food Festival Christmas Goodies este un eveniment realizat de Agenția Why Not, prezentat de Kaufland România și promovat de Magic FM, cu sprijinul Primăriei și a Consiliului Local Cluj-Napoca.

Despre Street Food Festival

Street FOOD Festival a fost o idee dospită timp de mai bine de 2 ani de către inițiatorii proiectului care și-au dorit să aducă și în România, un eveniment de talie mondială. Conceptul în sine se bazează pe o experiență inedită ce aduce an de an cei mai buni vendori alături de marii producători de specialități culinare și, evident, pasionații de gastronomie. Ușile bucătăriei stradale se vor redeschide pe 12 Decembrie 2016 și vor oferi o experiență cu adevărat gustoasă și, în același timp, educativă tuturor celor care iubesc culisele mâncării.

Mai multe detalii despre acest eveniment sunt disponibile pe: www.christmas.streetfoodfestival.ro

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302