Street Food Festival va ajunge în 9 orașe din România în 2017

Street Food Festival va ajunge în 9 orașe din România în 2017
person Horeca
access_time_filled

Revoluția ‘street food’ continuă și anul acesta în România. Street Food Festival, festival care a câștigat popularitate în 2016, va ajunge anul acesta în 9 orașe din România. Street FOOD Festival va pune la încercare apetitul gurmanzilor din Oradea, Iași, Sibiu, Arad, Cluj-Napoca, Brașov, Alba-Iulia, Timișoara și Bacău, în perioada mai – septembrie 2017, cu sute de rețete delicioase din întreaga lume, informează organizatorii.

festivalstreetfood

Abia am așteptat să revenim cu vești proaspete și extrem de… bune. După debutul din 2016 am primit numeroase mesaje de la oameni din toată țara dar și din partea autorităților din diferite orașe care ne invitau și în orașele lor. Am analizat toate posibilitățile și am decis ca în 2017 să organizăm Street Food Festival în 9 orașe din România. Edițiile vor debuta în luna mai la Oradea de unde vom porni mai apoi, însoțiți de bunătățile Street Food Festival, și în alte 8 orașe din România. Street Food Festival 2017 se va încheia din nou acasă, la Cluj, în decembrie cu o nouă ediție Christmas Goodies. Vom avea alături de noi peste 50 de vendori și vom propune publicului diverse activități, de la Workshop-uri tematice, la Kids Zone, Cinema Outdoor și concerte live. Vom continua și inițiativele de activare a comunităților începute în 2016: combaterea fenomenului Food-Waste și acordarea de ajutor persoanelor nevoiașe prin intermediul acțiunii <Share a Meal>. Bigger, better, tastier, așa arată anul 2017 pentru noi.” – Nely Borza, Project Manager Street Food Festival.

streetfood1

Toți cei care doresc să participe la evenimentele Street FOOD Festival 2017 sunt invitați să își noteze în calendar următoarele date:

18 – 21 mai – Oradea, Piața Unirii
25 – 28 mai – Iași, Grădina Ansamblului Palas
1 – 4 iunie – Sibiu, Piața Albert Huet
15 – 18 iunie – Arad
6 – 9 iulie – Cluj-Napoca, Aleea Stadionului
24 – 27 august – Brașov
31 – 3 septembrie – Alba Iulia
7 – 10 Septembrie – Bacău
21 – 24 septembrie – Timișoara

Despre Street Food Festival

Street FOOD Festival a fost o idee dospită timp de mai bine de 2 ani de către inițiatorii proiectului care și-au dorit să popularizeze în România un eveniment în aer liber dedicat mâncării spectaculoase gătite și servite în stradă într-un cadru relaxant. Conceptul în sine se bazează pe o experiență inedită ce aduce an de an cei mai buni vendori alături de marii producători de specialități culinare și, evident, pasionații de gastronomie.

Street Food Festival este un eveniment realizat de Agenția Why Not, prezentat de Kaufland România.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302