Unilever South Central Europe are un nou marketing director

Unilever South Central Europe are un nou marketing director
person Horeca
access_time_filled

Unilever South Central Europe l-a numit în funcția de director de marketing pe Dan Oprescu. În vârstă de 45 de ani, Dan Oprescu îl înlocuiește pe Fulvio Guarneri, care a fost promovat în funcția de vicepreședinte al diviziei Brand Building Home și Personal Care la Unilever Rusia, Ukraina și Belarus (RUB), pe care o va prelua efectiv începând cu data de 1 august 2011.
Fulvio_UnileverFulvio Guarneri a lucrat la Unilever South Central Europe din martie 2007, când a preluat funcția de Director de Dezvoltare Brand, iar în martie 2009 a coordonat activitatea departamentului de marketing.

 dan-oprescu-unilever
Dan Oprescu are o experiență de peste 17 ani în piața de consumer goods. El și-a început cariera în 1993 la Compania Nielsen și s-a alăturat echipei Unilever în 1998 în funcția de Brand Manager pentru divizia de produse pentru gospodărie și îngrijire personală. Între anii 2000 și 2002 a lucrat la Unilever în Praga, unde a ocupat poziția de Brand Development. În ultimii trei ani, Dan Oprescu a condus Divizia de  Consumer, Marketing and Research & Development din cadrul Hochland România și Polonia.
Unilever este prezentă pe piața românească din 1995 și a investit peste 125 de milioane de euro în România.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302