Ursus Breweries anunţă schimbări în echipa de management

Ursus Breweries anunţă schimbări în echipa de management
person Horeca
access_time_filled

Ursus Breweries, unul dintre cei mai mari producători de bere din România, a anunțat numirea lui Mihai Bârsan în funcția de Vice Președinte de Marketing al companiei, care îl va înlocui pe Grant McKenzie. Anunțul vine după numirea lui Grant McKenzie ca Director de Marketing al subsidiarei SABMiller din Republica Cehă. Ursus Breweries este parte a grupului SABMiller plc – una dintre cele mai mari companii de bere din lume. Mandatul lui Mihai Bârsan ca Vice Președinte Marketing Ursus Breweries va începe la data de 1 aprilie 2012.
mbarsan„Suntem încrezători că experiența internațională acumulată de Mihai, la care se alătură cunoașterea consumatorilor români, se va reflecta pozitiv asupra portofoliului de mărci a Ursus Breweries. Ne vor lipsi entuziasmul și pasiunea lui Grant pentru mărcile noastre, dar îi urăm succes în noua și incitanta provocare de pe piața cehească”, a spus Andrew Highcock, Președinte Ursus Breweries.
Mihai Bârsan (foto stânga) s-a alăturat Ursus Breweries în martie 2005, iar în aprilie 2009 a devenit Marketing Manager SABMiller Europa. Din octombrie 2009 a fost numit Director de Marketing a subsidiarei din Slovacia.
Tot în cadrul schimbărilor în echipa de management al companiei, Krzysztof Andrzejewski a fost numit Vice Președinte Vânzări și Distribuție a Ursus Breweries, poziție pentru care deține interimatul din septembrie 2011. Krzysztof Andrzejewski (foto jos) va continua să conducă departamentul financiar, ca interimar, până la ocuparea noii funcții. director2„Sunt, de asemenea, încântat să confirm numirea lui Krzysztof ca și Vice Președinte Vânzări și Distribuție, cu convingerea că performanțele comerciale ale companiei vor atinge noi standarde sub conducerea sa”, a adăugat președintele Ursus Breweries.
Krzysztof Andrzejewski și-a început activitatea în cadrul Ursus Breweries în martie 2010. Anterior numirii sale în cadrul Ursus Breweries Krzysztof Andrzejewski a ocupat funcția de Director Financiar și de Operațiuni a Kompania Piwowarska în Polonia.
Mărcile Ursus Breweries sunt: URSUS, Timișoreana, Ciucaș, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Pilsner Urquell, Azuga, Redd’s și Stejar.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302