Acum puteţi găsi mai uşor furnizori americani de produse alimentare

Acum puteţi găsi mai uşor furnizori americani de produse alimentare
person Horeca
access_time_filled

Biroul pentru Agricultură al Ambasadei SUA la București a lansat un sistem online conceput pentru a înlesni găsirea furnizorilor americani de produse alimentare. Astfel, cei care au nevoie în afacerea lor de produse alimentare americane (fie că e vorba de un restaurant, de fast-food, de cafenele ș.a), pot trimite gratuit prin intermediul acestui sistem orice solicitare de produse alimentare/agricole către furnizorii americani de profil.
food1Cum funcționează sistemul? Doritorii trebuie să completeze un formular online în limba engleză, cu datele lor și produsele solicitate. Este recomandat să specificați date cât mai detaliate referitoare la produsul căutat (ex. Date tehnice de calitate, cantitatea dorită, tipul/mărimea ambalajelor). Cu cât mai detaliată este cerința dumneavoastră, cu atât furnizorii vor ști dacă vă pot furniza produsele cu specificația respectivă.

În cazul în care nu aveți o specificație anume, și doriți doar căutarea unui produs (ex. Chocolate), se poate introduce doar numele produsului și exportatorii vor reveni cu întrebări. În momentul trimiterii formularului completat (apăsând butonul „Submit”) acesta va fi distribuit către toți furnizorii de profil din bazele de date ale organizațiilor descrise mai jos.
meat3Acest sistem, intitulat „Trade Lead System”, are la bază colaborarea strânsă între Serviciul Extern pentru Agricultură, Departamentele pentru Agricultură la nivel de Stat, organizații comerciale și asociatii ale industriei americane de profil și de asemenea, exportatori de produse alimentare cu origine SUA. Toți acești participanți își aduc aportul pentru a facilita prin intermendiul acestui sistem online găsirea unor furnizori cât mai potriviți pentru cerințele fiecărui importator.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302