WineUp Fair in Transylvania 2016, la start

WineUp Fair in Transylvania 2016, la start
person Horeca
access_time_filled

incepewineupClujul devine weekend-ul acesta punct de întâlnire pentru lumea bună a vinului. Târgul profesionist de vinuri WineUp Fair in Transylvania își deschide porțile vineri, 1 aprilie, evenimentul fiind dedicat producătorilor de vin, distribuitorilor, specialiștilor, reprezentanților HoReCa, instituțiilor media și, bineînțeles, publicului larg și pasionaților de vin.

“La prima ediție am reușit să transpunem un vis mai vechi într-un concept și astfel am creat primul târg internațional de vinuri la Cluj. Primăvara aceasta creștem ideea și, timp de trei zile, colorăm din nou orașul cu cel mai elegant și profesionist festival al culturii vinului. WineUp Fair in Transylvania vă invită de vineri 1 aprilie, până duminică 3 aprilie, la Casino-ul din Parcul Central Cluj unde 22 de producători și importatori premium vă așteaptă cu vinuri calitative la standurile special amenajate de organizatorii târgului”, afirmă organizatorii.

Lista de expozanți se compune din producători din România: Corcova Roy & Dâmboviceanu, Crama Gîrboiu, Crama Carastelec, Liliac, Gramma, Petro Vaselo, Crama La Salina, Avincis, Aurelia Vișinescu, Cramele Recaș, Crama Rătești, Crama Oprișor, Alira, Davino, Budureasca, Viile Metamorfosis, Balla Gheza; producători din Republica Moldova: Gitana Winery, Chateau Vartely; importatori: Vinimondo, Happy Wines, Selecciona.

în cadrul târgului, vizitatorii au posibilitatea să deguste vinurile din gama HoReCa la standurile producătorilor și să participe la evenimentele conexe: masterclass, workshopuri, WineUp in the City și nu numai.

Conceptul WineUp oferă spațiul ideal pentru crearea de legături durabile între reprezentanții HoReCa, producători, specialiști invitați din străinătate, media și consumatorii finali. WineUp dă ocazia participanților să cunoască în detaliu oferta de calitate actuală a producătorilor români prin noul concept WineUp Official Selection – o selecție de vinuri validată de juriul internațional WineUp!

Dinamica târgului scoate în evidență importanța unei comunicări eficiente și profitabile între reprezentanții HoReCa, producători și pasionați, care poate asigura dezvoltarea pieței de profil din România. Puteți să aflați care sunt noile trenduri internaționale, pe care organizatorii vi le oferă prin discuții directe în cadrul masterclass-urilor susținute de Master Sommelier și Master of Wine.

Biletele la târg și la masterclass-uri se pot achiziționa online de pe site-ul www.wineup.ro și la fața locului. Pe toată durata târgului, WineUp InfoPoint și WineUp Store vor sta la dispoziția vizitatorilor pentru orice informații și achiziții promoționale de vinuri. Toate noutățile legate de târg și de evenimentele conexe sunt disponibile atât pe site-ul oficial www.wineup.ro, cât și pe pagina de Facebook www.facebook.com/wine.up.fair.transylvania.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302