Cel mai mare parc de distracţii din S-E Europei, la Bucureşti

Cel mai mare parc de distracţii din S-E Europei, la Bucureşti
person Horeca
access_time_filled

Cel mai mare parc de distracții din S-E Europei, la București

Din luna iulie a acestui an, Bucureștiul va deține cel mai mare parc de distractii din Europa de Sud-Est. Prima etapă a hiperparcului Divertiland, La Plajă Aqua Park, va fi inaugurată în această vară și va aduce multe atracții inexistente până acum în România.

parcdistractiibucuresti1_b

Cel mai mare centru de distracții din România, Divertiland Multi Entertainment Park, situat la 13 km de Capitală, în zona comercială Militari, va fi construit în patru faze.

În prima fază, la 1 iulie 2011 va fi inaugurat parcul acvatic în aer liber, La Plajă, care va include peste 20 de tobogane, special pregătite pentru amatorii de senzații tari. Fie că vor să practice Boomerango, Multi – Lane Slide, Free Fall Slide, Super Bowl sau Speed Slide, bucureștenii pot găsi toate aceste activități în noul parc de distracții. Dezvoltatorii, un grup de investitori greci,  cred că și Rain Fortress, Piscina cu Valuri – care produce, la fiecare 30 de secunde, valuri cu o viteză mare, Râul Leneș, unde saltelele vor fi purtate încet de ape, pe o distanță de 1 km, vor fi pe placul tuturor.

parcdistractiibucuresti_b

Parcul La Plajă, care se desfășoară pe o suprafață de peste 70.000 de mp, incluzând locurile de parcare, are o capacitate maximă de 7.000 de vizitatori zilnic. În complexul de distracții Divertiland vor fi și cabane private, o zonă de 3.000 mp de plajă cu nisip, restaurante, spații comerciale, snack baruri și o zonă pentru petreceri.

Pentru a facilita accesul bucureștenilor la hiperparcul de distracții, dezvoltatorii intenționează să introducă o linie de cale ferată de la Gara de Nord la Divertiland, dar și să solicite  prelungirea unor linii de autobuze RATB, care să-i aducă pe vizitatori cât mai aproape de parc.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302