Cele mai bune afaceri turistice de pe litoral în 2011

Cele mai bune afaceri turistice de pe litoral în 2011
person Horeca
access_time_filled

Cele mai performante afaceri din turismul de litoral și Delta Dunării, în 2011, au fost premiate de Asociația Litoral – Delta Dunării, în cadrul Bursei Litoral-Delta Dunării care s-a desfășurat pe 8 și 9 septembrie în stațiunea Eforie Nord.
Investiția hotelieră a anului pe litoral a fost desemnată Phoenicia Hotels&Resorts din Năvodari, care a obținut și titlul de Cel mai bun hotel de 4 stele de pe litoral. Hotelul Palm Beach din stațiunea Mamaia a fost desemnat cel mai bun hotel de 5 stele de pe litoralul românesc.

phoenicia1

   (Complexul Phoenicia Holiday Resort din Năvodari)

Cel mai bun SPA de pe litoral în 2011 a fost desemnat Hotelul Cocor din Neptun, iar titlul de cel mai performant management hotelier pe litoral i-a revenit hotelului de 5 stele Iaki din stațiunea Mamaia.
La categoria 2 stele, hotelul Aurora din Mamaia a ieșit câștigător, iar la categoria 3 stele hotelul Vera din stațiunea Eforie Nord a obținut locul 1. Cea mai bună pensiune de pe litoral este Afla din Mamaia.
Tot din stațiunea Mamaia a fost desemnat și cel mai bun restaurant de pe litoral de anul acesta, și anume restaurantul Chevalet.

cocor

   (Cocor Spa Hotel)

Trebuie menționați și agenția Paradis Tours din Constanța, care a primit titlul de touroperatorului anului pe litoral, și agenția Mistral Tours din Constanța – cel mai bun operator de excursii locale. De asemenea, cel mai bun catalog de incoming este Dertour.
În Delta Dunării hotelul anului 2011 a fost desemnat hotelul Cormoran din Uzlina, iar pensiunea anului – Morena din Murighiol.
Bursa Litoral – Delta Dunării este un eveniment organizat anual de Asociația Litoral-Delta Dunării și este considerat a fi cel mai important eveniment de contractare a bazei hoteliere de pe litoral.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302