Hotelierii români promit touroperatorilor germani servicii mai bune

Hotelierii români promit touroperatorilor germani servicii mai bune
person Horeca
access_time_filled

Reprezentanți ai celor mai importanți tour-operatori germani, companii germane de transport aerian și hotelieri români s-au reunit pentru prima dată în România, în perioada 12 – 13 septembrie 2011, pentru a găsi soluții comune în scopul creșterii atractivității turistice a țării noastre pentru turiștii germani.
hotel_serviceÎn cadrul întâlnirii, organizată la inițiativa Ministerului Turismului, s-au discutat variante de diversificare și îmbunătățire a serviciilor oferite de hotelierii români, principalele trenduri pe piața germană, dar și specificitățile turistului german, aspecte care pot influența creșterea numărului turiștilor germani care aleg România ca destinație de vacanță.
Companiile germane care au participat la întâlnirea cu reprezentanții industriei turistice românești sunt: Dertour, Neckermann, TUI, ITS, FTI, Sonnenklar TV, Berge und Meer, Dr. Tigges, Messerschmidt Reisen, Danubius, Nova Travel, Karpaten și transportatorii aerieni Air Berlin și Condor.
tuiGermania este o piață-țintă pentru turismul românesc, de aceea, în perioada următoare, Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului va intensifica acțiunile de promovare în această țară. Reprezentanții MDRT au discutat cu tour-operatorii germani cele mai potrivite modalități de prezentare a ofertelor turistice din România și despre cele mai atractive produse turistice pentru piața germană.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302