Competiţia culinară Metro Chef 2011 se apropie de Finală

Competiţia culinară Metro Chef 2011 se apropie de Finală
person Horeca
access_time_filled

Ultima etapă regională a competiției culinare Metro Chef 2011 se va desfășura în perioada 15-16 septembrie la Cluj, aceasta fiind urmată de marea finală, care se va desfășura la București în perioada 20-21 octombrie. Marele premiu al competiției organizate de Metro Cash&Carry constă în 2 burse pentru programul „Authentique French Cuisine” la Institutul Paul Bocuse din Franța.

comp

Evenimentul presupune demonstrații de artă culinară ale clienților METRO, care concurează în echipe formate dintr-un bucătar șef și un ajutor de bucătar (angajați ai aceluiași restaurant), pentru crearea unui meniu complet, prin care sunt evidențiate talentul și pregătirea clienților METRO Cash&Carry România în domeniul gastronomiei.
Până în prezent s-au desfășurat 7 etape regionale, în București (28-29 aprilie 2011), Iași (2-3 iunie), Craiova (16-17 iunie), Constanța (14-15 iulie), Brașov (11-12 august) și Timișoara (1-2 septembrie).
Restaurantele câștigătoare la cele 7 etape regionale desfășurate până în prezent și care vor merge mai departe la Finala de la București sunt: La Cantine de Nicolai și Trattoria Diamond (etapa București), restaurantul La Taverna din Bacău (etapa Iași), restaurantul People’s din Craiova, restaurantul Arena Regia din Năvodari (la etapa Constanța), restaurantul Belvedere din Brașov și restaurantul Casa Bunicii din Timișoara.
images„METRO Cash&Carry România dorește să promoveze valorile fundamentale din domeniul HoReCa, acelea de excelență și competență. Suntem convinși că ideea competiției METRO Chef se potrivește perfect acestui obiectiv și oferă aspiranților la poziția de maestru bucătar posibilitatea de a-și demonstra abilitățile în cadrul unei competiții incitante, în fața unui juriu experimentat. Echipa câștigătoare va avea oportunitatea să urmeze cursurile uneia dintre cele mai recunoscute, dacă nu chiar cea mai recunoscută, școală de gastronomie a Institutului Paul Bocuse din Franța.”, a declarat Marc Carena, Director Management Clienți METRO Cash&Carry România.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302