Continental Hotels si-a desemnat cel mai bun ospatar

Continental Hotels si-a desemnat cel mai bun ospatar
person Horeca
access_time_filled

Continental Hotels si-a desemnat cel mai bun ospatar

Primul eveniment din seria concursurilor profesionale organizate de Continental Hotels anul acesta si-a desemnat castigatorii. Concursul „Cel mai bun ospatar”, care s-a desfasurat la hotelul Continental Forum din Sibiu, pe 28 octombrie, a fost castigat de Duma Florica, de la Continental Forum Oradea. Locul II a fost castigat de Oana Luminita, reprezentanta hotelului Continental Forum Arad, iar locul III pe podium a fost revendicat de Dorohoncianu Marilena, de la Continental Suceava.

mar

Filetarea pastravului rasol, servirea si decantarea vinului si prepararea unui desert flambat, au fost cele trei probe in cadrul carora ospatarii si-au intrecut maiestria. Juriul a vizat respectarea anumitor standarde precum: indemanarea in utilizarea instrumentelor de lucru, prezentarea produsului pe farfurie, servirea sau tinuta ospatarului.

Urmatorul eveniment din seria cursurilor profesionale organizate de Continental Hotels este „Concursul pentru cel mai bun barman”, care se va desfasura pe 11 noiembrie, la Continental Forum Arad. Din probele de concurs amintim: Black&White cocktail sau prepararea unei specialitati proprii cu denumirea¾Prohibition Style”. Juriul va nota concurentii in functie de respectarea pasilor pentru prepararea unei anumite retete, siguranta si acuratetea in miscari, manuirea instrumentelor de lucru, aspect si gustul bauturii, organizare, si alte elemente.

ch

Seria cursurilor profesionale se va incheia pe 26 noiembrie la Grand Hotel Continental din Bucuresti, unde va avea loc „Concursul pentru cel mai bun bucatar”. Ajunse la cea de-a noua editie, concursurile au menirea de a scoate la lumina oamenii pasionati de meseria pe care o practica.

 

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302