IndAgra Food 2010 si-a deschis astazi portile la Romexpo

IndAgra Food 2010 si-a deschis astazi portile la Romexpo
person Horeca
access_time_filled

IndAgra Food 2010 si-a deschis astazi portile la Romexpo

Expozitia internationala de produse si echipamente din industria alimentara, IndAgra Food s-a deschis astazi la complexul expozitional Romexpo. Evenimentul, ajuns la a treia editie, se va desfasura pana pe 14 noiembrie 2010. Editia de anul trecut IndAgra Food a reunit nu mai putin de 224 firme expozante din 22 de tari, ponderea expozantilor straini fiind de 50% din totalul participantilor. Peste 4500 de vizitatori au trecut atunci pragul expozitiei, din care 2061 specialisti.

machetapresa

IndAgra Food 2010 va reuni tematica salonului de industrie alimentara (masini, utilaje si tehnologii pentru: prelucrarea carnii, prelucrarea laptelui, prepararea produselor de panificatie, a pastelor fainoase si a produselor de cofetarie, aparatura de laborator, sisteme de cantarire, produse alimentare: carne si produse din carne, produse de panificatie, paste fainoase, produse de cofetarie, produse lactate, legume, fructe, conserve, miere si produse apicole, uleiuri si grasimi vegetale), cu cea a saloanelor: Proshop – salon specializat pentru dotarea magazinelor, prezentarea marfurilor si promovarea vanzarilor, Eco Agricultura – salon de produse ecologice si Piscicultura. Salonul de vinuri si Salonul de bauturi, vin sa intregeasca tematica expozitiei.

indagra-bio-romania

„Avem convingerea ca prezenta la acest important eveniment, fie ca expozant, fie ca vizitator, va deschide noi perspective de afaceri companiei dumneavoastra prin: vanzarea de produse si echipamente si semnarea de noi contracte; explorarea si patrunderea pe noi piete si sectoare din domeniu; stabilirea de noi contacte de afaceri; identificarea de noi distribuitori si agenti de vanzare; cresterea vanzarilor pentru sezonul 2010”, se arata in comunicatul de presa.

indagrarommexpo

incepand din anul 1996, Complexul Expozitional Romexpo organizeaza expozitia internationala de echipamente si produse din domeniul agriculturii, zootehniei si alimentatiei – INDAGRA. Pentru a asigura o mai buna punere in valoare a celor 2 mari componente ale manifestarii, respectiv cea a agriculturii si zootehniei si cea a industriei alimentare si pentru a concorda cu tendintele internationale de specializare a targurilor, in anul 2008 ROMEXPO a mai adaugat un eveniment la programul sau expozitional, organizand 2 manifestari de sine statatoare – INDAGRA FARM si INDAGRA FOOD.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302