Evaluarea localurilor pe Google Hotpot acum si in Romania

Evaluarea localurilor pe Google Hotpot acum si in Romania
person Horeca
access_time_filled

 

Evaluarea localurilor pe Google Hotpot acum si in Romania

Google HotPot

Google, compania care detine cel mai mare motor de cautare din lume, a lansat in 38 de tari, inclusiv Romania, serviciul Hotpot, conform blogului oficial al companiei. in luna noiembrie 2010 Google introducea Hotpot, un motor capabil sa faca recomandari de restaurante, hoteluri si cafenele pe baza celor facute de utilizatori. incepand cu saptamana aceasta cu Google Hotpot poate fi gasit in 38 de tari, iar Romania este una dintre ele.

Google HP1

Hotpot functioneaza simplu: trebuie sa fi logat pe contul de gmail, acorzi note pentru restaurante, hoteluri, cafenele. Adaugi pe Hotpot prietenii tai, apoi, data viitoare cand cauti pe Google un restaurant sau o cafenea dintr-un anume loc, se vor afisa rezultate personalizate in functie de preferintele tale, dar si de recomandarile prietenilor tai. De exemplu, daca intri pe Google si cauti „restaurant Bucuresti” si un prieten de-al tau a evaluat un restaurant, poti vedea recomandarea facuta de el. Poti face recomandari si de pe telefonul mobil folosind Google Maps pentru Android printr-o simpla aplicatie, dar si de pe iPhone.

Google HP3

Utilizatorii logati pe contul de e-mail al Google, pot acorda note pentru restaurante, hoteluri si cafenele. La o cautare ulterioara a unui restaurant sau a unei cafenele, Hotpot afiseaza rezultate personalizate, in functie de preferintele utilizatorului. in decembrie, compania americana a lansat serviciul Street View, care permite utilizatorilor sa vizualizeze imagini panoramice cu strazile din opt orase din Romania, aceasta fiind prima noutate anuntata de companie dupa deschiderea unui birou pe piata romaneasca, la inceputul lunii noiembrie.

Google a deschis, la sfarsitul anului trecut, un birou in Romania, cu doi angajati, si estima ca la finele anului va avea pana la opt salariati, in sectoarele de vanzari si marketing.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302