Heineken infirmă informaţiile că ar intra în sectorul hotelier

Heineken infirmă informaţiile că ar intra în sectorul hotelier
person Horeca
access_time_filled

În urma informațiilor apărute astăzi în presă cum că Heineken România construiește un hotel pe locul fostei fabrici de bere Grivița din București, am contactat reprezentanții Heineken, care ne-au declarat următoarele: „Heineken România infirmă informațiile apărute astăzi în presa on-line cu privire la demararea unui proiect imobiliar. Compania noastră nu are nicio intenție de a intra în domeniul afacerilor imobiliare”.

fost

Mai multe site-uri naționale de știri au prezentant astăzi informația cum că fosta fabrică de bere Grivița de lângă Pasajul Basarab din Capitală va fi transformată într-un ansamblu de clădiri de către Heineken România, iar ansamblul va cuprinde printre altele și un hotel-turn cu 20 de etaje.
Reprezentanții Heineken România (compania care deține în prezent respectivul teren), ne-au declarat: „Heineken Romania este în proces de vânzare a proprietății sale imobiliare din București, Strada Orhideelor nr. 46. Viitori potențiali proprietari ai acestui imobil sunt interesați desigur de reamenajarea acestei proprietăți, astfel fiind heinekenlogodemarate unele proceduri publice privind dezvoltarea urbanistică. Realizarea acestui potențial proiect imobiliar este în interesul viitorilor proprietari”.
Aceștia au mai adăugat că „Obiectul de activitate al Heineken România este producția și comercializarea de bere, acesta rămânând neschimbat și neextinzându-se în zona real-estate-ului”.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302