Hipermarket Cora si la Baia Mare

Hipermarket Cora si la Baia Mare
person Horeca
access_time_filled

Hipermarket Cora si la Baia Mare

coragoldplazabm

in data de 4 noiembrie se va deschide, odata cu inaugurarea Centrului Comercial Gold Plaza, hipermarketul Cora din Baia Mare. Construit pe o suprafata de 4.500 de metri patrati, Cora Baia Mare este cel de-al cincilea magazin Cora din Romania si al doilea din provincie. Cu aceasta ocazie Romania Hypermarche a lansat primul serviciu de comenzi on-line de electronice si electrocasnice realizat de un retailer din Romania, prin intermediul website-ului www.coradigital.ro. Serviciul va fi disponibil pentru moment numai pentru clientii din Baia Mare, odata cu deschiderea hipermarketului Cora din acest oras.

coradigital

Cora Baia Mare are un sortiment redus comparativ cu alte magazine Cora, din cauza spatiului de vanzare mai mic. Pentru a completa gama, vom oferi posibilitatea clientilor sa rezerve on-line electronice si electrocasnice prezente in catalogul national de promotii pentru aceste produse, si care nu se gasesc la raft la Baia Mare. Acesta este practic un test pentru a vedea cum putem oferi clientilor magazinelor mai mici acces la cat mai multe produse”, afirma Viorel Iordache, Responsabil Achizitii Electrocasnice, Audio-Video si IT la Romania Hypermarche.

card_cora500

Rezervarile de pe website-ul Cora Digital vor fi prelucrate de catre echipa de call center din Baia Mare. Toti pasii necesari rezervarii vor fi mentionati pe website, iar plata produselor se va face in momentul ridicarii acestora din hipermarketul Cora.

Platforma online  www.coradigital.ro exista din decembrie 2009 si este locul unde clientii din toata tara pot vizualiza si analiza oferta Cora de produse electronice si electrocasnice. Noutatea pe care o aduce website-ul acum este posibilitatea rezervarilor si comenzilor on-line pentru Baia Mare.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302