KFC Romania stimuleaza financiar angajatii studenti

KFC Romania stimuleaza financiar angajatii studenti
person Horeca
access_time_filled

KFC Romania stimuleaza financiar angajatii studenti

header

KFC Romania demareaza programul KFC Student, prin care compania va acorda trei burse lunare timp de un an calendaristic, inclusiv pe timpul vacantelor, angajatilor care sunt in acelasi timp si studenti. Angajatii KFC care indeplinesc conditiile se pot inscrie in program pana pe 20 noiembrie, iar cei trei angajati selectionati vor putea beneficia de bursele KFC Student pe o perioada de 12 luni, cu conditia de a ramane angajati ai companiei in toata aceasta perioada.

studenti

Programul KFC Student este menit sa vina in sprijinul acelor angajati ai companiei care urmeaza in paralel cursurile unei universitati de stat sau particulare. Criteriile de selectie a celor trei bursieri vizeaza performantele acestora atat la facultate cat si la locul de munca, luandu-se in considerare notele de la facultate, lipsa restantelor, dar si activitatea din cadrul companiei.

„Cu totii traversam vremuri ceva mai cenusii in aceasta perioada de criza economica, dar acesta nu este decat un motiv in plus pentru a ne indrepta atentia asupra acelor angajati performanti care au nevoie de sprijinul companiei”, a declarat directorul general KFC Romania, Calin Ionescu.

kfc interior

KFC Student nu este primul program educational desfasurat de KFC Romania. Compania a mai desfasurat programe precum „Vreau in clasa a noua”, dedicat copiilor din mediul rural, sau „Arta uneste sufletele fara discriminare”, program initiat cu scopul de a trage un semnal de alarma asupra dreptului copiilor cu deficiente de vedere, la o educatie si la o viata normale.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302