Leadership-ul între starea de bine şi eficiența la locul de muncă
Leadership-ul, cultura organizațională și starea de bine la locul de muncă sunt elementele care contează din ce în ce mai mult în succesul și în eficiența unei…
Citeste mai multLeadership-ul, cultura organizațională și starea de bine la locul de muncă sunt elementele care contează din ce în ce mai mult în succesul și în eficiența unei…
Citeste mai multDin acest an competiția WorldSkills a fost inclusă în Calendarul concursurilor naționale ce se vor desfășura fără finanțare din partea Ministerului Educației, iar Centrul Național de Dezvoltare…
Citeste mai multUn articol ce explorează procesul de transformare al hotelurilor istorice în spații de cazare de lux, evidențiind atât importanța păstrării patrimoniului cultural, cât și necesitatea de a…
Citeste mai multAutenticitatea este oferită în primul rând de bucătar, care nu este suficient să fie italian, ci tebuie să fie un bucătar care a înțeles esența bucătăriei italiene,…
Citeste mai multAcest articol explorează dimensiunile etice ale inteligenței artificiale în sectorul hotelier, abordând aspecte precum preocupările legate de confidențialitate, prejudecata algoritmică (algorithm bias) și impactul potențial asupra angajării…
Citeste mai multCe îi motivează pe oameni şi ce îşi doresc pentru ca o companie să devină un angajator pe care să şi-l dorească pe termen lung?
Citeste mai multDerulat de către Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, Schema de ajutor de stat INVESTALIM are ca obiectiv general susținerea financiară a…
Citeste mai multInteligența artificială are un impact semnificativ asupra rolurilor tradiționale din hoteluri în diverse departamente, de la serviciile pentru oaspeți până la operațiunile de back-end. În același timp,…
Citeste mai multMicro-influencerii sunt segmentul cu cea mai mare creştere în influencer marketing, cu rezultate rapide în performanţa brandurilor, astfel încât au ajuns să fie o componentă esenţială a…
Citeste mai multEste primul an în care se observă cu ochiul liber că numărul angajaților români este foarte mic peste tot în HoReCa. Îi mai găsim acolo unde sunt…
Citeste mai mult