S-au lansat cursele aeriene Romania-Qatar

S-au lansat cursele aeriene Romania-Qatar
person Horeca
access_time_filled

S-au lansat cursele aeriene Romania-Qatar

airline qatar

Astazi a avut loc evenimentul de lansare al primului zbor direct care va lega Qatar-ul de Romania, operat de catre compania aeriana Qatar Airways. Cu aceasta ocazie, ministrul Turismului, Elena Udrea si-a exprimat convingerea ca existenta acestei legaturi directe intre Doha si Bucuresti va oferi premisele necesare atat pentru includerea Romaniei ca importanta destinatie turistica pe harta marilor operatori de profil din zona Golfului, cat si pentru deschiderea pietei romanesti de turism catre destinatiile din regiune.

airline Qatar1

Referindu-se la importanta acestei curse aeriene directe, Elena Udrea a subliniat ca un alt aspect pozitiv al evenimentului de astazi il constituie sprijinirea intensificarii cooperarii economice intre cele doua state, prin facilitarea accesului oamenilor de afaceri interesati sa investeasca in tara noastra, fapt care poate oferi o sansa in plus economiei romanesti.

AilineQatarAirways

Compania aeriana Qatar Airways a anuntat in luna iunie 2010 ca incepand cu data de 17 ianuarie 2011 va intra pe piata din Europa de Est, odata cu lansarea a patru zboruri pe saptamana spre Bucuresti, continuand spre Budapesta. Reprezentantii companiei aeriene Qatar au mai anuntat anul trecut ca rutele anuntate nu numai ca vor deschide noi piete, dar vor intari reteaua de zboruri aeriene cu plecare de pe aeroportul de la Doha, mentionand ca orasele Budapesta, Bucuresti, Bruxelles, Nisa, Hanoi si Phuket reprezinta piete care sunt slab servite si ofera companiei excelente oportunitati.

airlineQatar-Airways-777LR-(25)-600x400

Pana in 2013, Qatar Airways are de gand sa deserveasca 120 de destinatii din intreaga lume, cu o flota moderna de 120 de aparate. in prezent, flota companiei este compusa din 84 de aparate care zboara spre 90 de destinatii din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, Asia, Pacific si America de Nord.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302