Targurile Alimentaria si Horexpo vor avea loc in luna martie la Lisabona

Targurile Alimentaria si Horexpo vor avea loc in luna martie la Lisabona
person Horeca
access_time_filled

Targurile Alimentaria si Horexpo vor avea loc in luna martie la Lisabona

Alimentaria&Horexpo Lisabona reprezinta cea mai mare platforma pentru sectoarele de food, distributie, tehnologii alimentare, hotel si catering din Portugalia. Targurile de profil Alimentaria, Horexpo si Tecnoalimentaria se vor desfasura in acelasi timp, fiecare dintre ele pastrandu-si statutul original, vor oferi publicului larg si profesionistilor din industria ospitalitatii o varietate de activitati specifice interesului fiecaruia.

0Alimentaria

Aceasta noua forma de targ se va desfasura in perioada 27-30 martie 2011 in cadrul Feira Internacional din Lisabona. Alimentari si Horexpo impreuna asteapta participarea a 800 de companii si 30.000 de vizitatori profesionisti din industria de profil.

Organizata impreuna cu Expozitiile Alimentaria, aceeasi companie care organizeaza targul Alimentaria si in Barcelona, Spania. Alimentaria Lisabona – International Hospitality Exhibition – a devenit prin organizarea celor 5 editii un punct de referinta in industria produselor alimentare. Acesteia i se adauga Tecnoalimentaria, pentru un sector cheie care ofera tehnologiile necesare de procesare a produselor alimentare, a echipamentului pentru comertul alimentar, un sector cu un potential de crestere mare pe piata portugheza si in special in tarile cu influenta portugheza, cum sunt Brazilia, Angola, Cape Verde, Guinea-Bissau, Mozambique.

0Horexpo

Horexpo va prezenta ofertele producatorilor si distribuitorilor de echipamente pentru hoteluri, restaurant si brutarii, aparate de cafea, vending machines, produse textile decorative, tehnologii si servicii. Alimentaria va fi organizata in cinci zone distinct: produse alimentare generale, vinuri, ulei si produse regionale, produse congelate si carne.

0tecnoalim

Romania, Cehia si Marocul vor participa pentru prima data la aceste targuri. 16 firme de profil din tara noastra isi vor expune ofertele de produse in cadrul targului Alimentaria. Siin acest an Spania va fi lider in cea ce priveste numarul expozantilor si va concura pavilionul in care vor expune Germania, Franta, Bulgaria, Marea Britanie, Grecia, Austria, Polonia, Belgia si Luxemburg, se arata in comunicatul de presa al organizatorilor Alimentaria&Horexpo Lisabona.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302