The Bankers, un altfel de pub în Centrul Vechi al Bucureştiului

The Bankers, un altfel de pub în Centrul Vechi al Bucureştiului
person Horeca
access_time_filled

În urma unei investiții de 100.000 euro, pub-ul „The Bankers” din Centrul Vechi al Bucureștiului a fost inaugurat pe 19 mai 2011. Noul pub se adresează în special clienților din domeniul bancar și a fost gândit de 2 asociați, Sergiu Diaconu și Mihai Mandreș, care provin la rândul lor din breasla bancherilor.
bankersUnitatea, situată în apropiere de Banca Națională a României, de CEC și de alte sucursale de bănci, dar și numărul mare al cunoscuților celor doi asociati, activi in domeniul bancar de peste 15 ani, sunt elementele care îi asigură pe proprietari că bancherii vor fi cei care vor vizita cel mai des pub-ul, în proporție de 60-70%.
The Bankers este situat pe strada Șelari, este dispus pe două niveluri și are o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați. Pentru amenajarea pub-ului s-a avut în vedere satisfacerea necesităților omului modern, de carieră. Decorațiunile din cărămidă și lemn sunt puse în evidență de elementele de design retro și contribuie la redarea unei atmosfere destinse și în același timp business. Pub-ul propune nu doar business lunch-uri, ci și diferite evenimente organizate în weekend, cu muzică live și karoke.

Sursa: Restograf

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302