Vietnamul are, din 2011, un nou aeroport international

Vietnamul are, din 2011, un nou aeroport international
person Horeca
access_time_filled

Vietnamul are, din 2011, un nou aeroport international

Vietnamul are, incepand cu 1 ianuarie 2011, un nou aeroport international, „Can Tho International”, situat in regiunea de sud a tarii, Mekong Delta, sperand in acest fel sa atraga mai multi turisti in zona. Noul aeroport are o capacitate de pana la 5 milioane de pasageri pe an si a necesitat investitii de 150 de milioane de dolari.

Departures

Aeroportul „Can Tho International” a fost construit pe o suprafata de 20.750 mp si „ofera oportunitati deosebite pentru orasul Can Tho, in mod special, si pentru regiunea de sud-vest in general, pentru a crea o dezvoltare sustenabila, si ajuta totodata la falicitarea calatoriilor aeriene in regiune”, a declarat primul ministru Nguyen Tan Dung, la inaugurarea aeroportului.

vietnamairlines787-8

Prin noul aeroport, autoritatile spera sa ofere un implus semnificativ pentru economia regiunii Mekong Delta, precum si pentru imbunatatirea apararii, securitatii si integrarii internationale.

Vietnamul are, cu acest nou aeroport, 9 aeroporturi internationale: Can Tho International Airport, Chu Lai International Airport, Lien Khuong International Airport, Da Nang International Airport, Cat Bi International Airport, Noi Bai International Airport, Tan Son Nhat International Airport, Phu Bai International Airport si Cam Ranh International Airport.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302