Chicca, primul restaurant din România inclus în ghidul Jeunes Restaurateurs d’Europe

Chicca, primul restaurant din România inclus în ghidul Jeunes Restaurateurs d’Europe
person Horeca
access_time_filled

Chicca Ristorante in Bucarest este primul restaurant din România care va fi inclus în celebrul ghid publicat anual de către Jeunes Restaurateurs d’Europe (JRE), una din cele mai importante asociații de profil culinar din Europa. Ediția cu numărul 41 a ghidului va fi publicată în ianuarie 2015 și va conține peste 340 de restaurante, printre care se va număra și Chicca Ristorante in Bucarest, informează reprezentanții restaurantului. 

Este o mândrie pentru noi să fim incluși în ghidul Jeunes Restaurateurs d’Europe, alături de cele mai apreciate restaurante din lume, acestă calificare fiind o recunoaștere a celor mai înalte standarde pe care le oferim la Chicca Ristorante in Bucarest. Mai mult decât atât, prin această calificare, am reușit să adăugăm România pe harta celor mai prestigioase locații culinare, ceea ce nu poate decât să ne bucure și să ne ambiționeze să creștem și mai mult și să continuăm să oferim clienților noștri cele mai bune experiențe de fine-dining italienești din țară„, declară Michele Coretta, Partner Chicca Ristorante in Bucarest.

restaurantchicca2

Înființată în urmă cu 40 de ani la inițiativa lui Nicole Seitz, Jeunes Restaurateurs d’Europe (JRE) prezintă restaurante care oferă experiențe culinare la cele mai înalte standarde europene, respectând în același timp tradițiile și produsele locale. Restaurantele JRE se disting prin preparate, locație, decorațiuni interioare, servicii și nu în ultimul rând printr-o prezentare de excepție a felurilor de mâncare. Astfel, prin includerea Chicca Ristorante in Bucarest, România va fi cea de-a 14-a țară ce va fi prezentă în ghid, alături de Austria, Australia, Belgia, Croația, Danemarca, Elveția, Franța, Germania, Italia, Luxemburg, Olanda, Slovenia și Spania.

Deschis în vara acestui an de către omul de afaceri Michele Correta, Chicca Ristorante in Bucarest este un restaurant italienesc modern unde se servesc preparate gourmet, inspirate din aromele autentice ale Italiei și gândite până în cel mai mic detaliu de către chef-ului Gioá½· della Bruna. Cu peste 30 de ani de experiență în domeniul culinar, Gioá½· a lucrat în restaurante cunoscute din Italia și Australia.

chicca

Chicca Ristorante in Bucarest s-a născut din pasiunea lui Michele pentru gastronomia italiană și pentru vinuri.

Ne dorim ca în următorii 3-5 ani să devenim restaurantul de referință pentru ceea ce înseamnă în România fine-dining de inspirație italiană„, declară Michele Correta, Partner Chicca Ristorante in Bucarest.

Sursă foto: pagina de facebook a restaurantului.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302