Dupa Japonia, China a construit un hotel-capsula

Dupa Japonia, China a construit un hotel-capsula
person Horeca
access_time_filled

Dupa Japonia, China a construit un hotel-capsula

China a urmat modelul Japoniei, facandu-si debutul pe piata asa numitelor « hoteluri-capsula ». Chinezii au deschis astfel, la Shanghai, primul hotel de acest tip, cu o capacitate de 68 de camere, fiecare camera avand 1.1 metri inaltime, 1.1 metri latime si 2.2 metri in lungime. Hotelul de doar 300 metri patrati, a fost inaugurat in apropiere de gara din Shanghai, pentru a veni in preintampinarea turistilor, care se anunta a sosi in numar extrem de mare in acest an.

capsule_hotel_00

Hotelul a  importat camerele din Japonia, tara originara a acestui concept. Fiecare camera are sursa de energie, wireless, televizor, ceas si lumina. Preturile incep de la 68 de yuani pentru 10 ore (aproximativ 10 dolari) sau 88 yuani pentru 24 de ore. Hotelul mai beneficiaza de un grup sanitar comun, baie cu dus, camera pentru fumat si o camera pentru oaspeti. Hotelul este dedicat in exclusivitate barbatilor, momentan.

Proprietarul hotelului a declarat ca”Noul hotel reprezinta o afacere imensa in comparatie cu alte hoteluri economice din Shanghai”. Miscarea strategica vine intr-un moment de crestere rapida a calatoriilor leisure, in China. Industria de turism din China, aflata in continua dezvoltare, se estimeaza ca a primit peste 2 miliarde de turisti in 2010, inregistrand o crestere de 12 procente fata de anul 2009.

camere shanghai

De asemenea, faimoasele ghiduri de calatorii City.Mobi sarbatoresc succesul noului sau ghid Shanghai.Mobi. City.Mobi ofera cele mai cuprinzatoare ghiduri de calatorii disponibile online si pe mobil, cu aproximativ 800 de orase, din 200 de tari: Brussels.Mobi, London.Mobi, Sanfrancisco. Mobi, Sydney.Mobi, s.a. Shanghai.Mobi este cel mai recent ghid. Ghidurile ofera informatii despre acomodare, restaurante, atractii turistice, divertisment, viata de noapte, shopping si mijloace de transport din orasele enumerate. Ghidurile City. Mobi includ de asemenea si recenzii ale cititorilor si informatii utile precum un ghid de traducere, convertor valutar, stiri si un buletin despre vreme.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302