“Managerul de restaurant al anului 2011 din UK” isi cauta castigatorul

“Managerul de restaurant al anului 2011 din UK” isi cauta castigatorul
person Horeca
access_time_filled

„Managerul de restaurant al anului 2011 din UK” isi cauta castigatorul

awardsfood

Finala celebrei competitii destinata celui mai bun manager de restaurant din Marea Britanie „UK Restaurant Manager of the Year” va fi organizata anul acesta pe 16 mai 2011, la Londra, de catre Academy of Food and Wine Service’s. inscrierile au inceput deja, managerii de restaurante din UK avand timp sa intre in competitie pana pe 18 februarie 2011. Pe 28 februarie 2011 va avea loc in Londra, la Wesbury Hotel, Mayfair,  semifinala concursului. Concurentii vor fi intervievati de catre juriu asupra cunostintelor si a expertizei profesionale. Cinci semifinalisti si castigatorul de anul trecut vor ajunge in finala care va avea loc la Corinthia Hotel din capitala engleza.

David-Galetti-AFWSAwards2

Scopul competitiei este acela sa recompenseze un manager de restaurant cu abilitati exceptionale in munca cu oamenii, care sa aiba abilitatea de a gestiona si inspira echipa sa, dar care demonstreaza in acelasi timp un simt deosebit de afaceri.

Cel mai bun manager de restaurant in 2010 a fost desemnat David Hennigan care detine restaurantele „The Crown at at Whitebrook” and „The Crown at Celtic Manor”. Castigatorul din 2011 va obtine un stagiu de practica in New York, in cadrul „Union Square Hospitality Group”, plus un abonament de 12 luni la sistemul de rezervari „OpenTable”, pentru restaurantul sau.

David-Hennigan

Juriul competitiei din 2011 este format din Hotelierul Anului 2009, Jonathan Raggett, directorul general al Red Carnation Hotels, fostul Le Gavroche maitre, Silvano Giraldin in prezent director la Roux Consulting, R©my Lys© director genaral al Rex Restaurant Associates si Conor O’Leary, director F&B, Hyatt Regency London – The Churchill.

Academia de Servicii Food and Wine (AFWS), fondata in 1988, este dedicata imbunatatirii statutului si a constientizarii importantei serviciilor de food and beverage in alegerea unei cariere viabile, cresterea standardelor din industria ospitalitatii si incurajarea muncii in echipa. Academia ofera traininguri de pregatire in meseria de somelier, chelner de vinuri, chelner, manager de bar sau restaurant manager.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302