Starbucks inaugureaza cea mai mare cafenea din Romania, maine

Starbucks inaugureaza cea mai mare cafenea din Romania, maine
person Horeca
access_time_filled

Starbucks inaugureaza cea mai mare cafenea din Romania, maine

Celebrul lant international de cafenele Starbucks inaugureaza pe 8 ianuarie 2011, in Bucuresti Mall din Bucuresti, cea mai mare cafenea Starbucks din Romania. in prezent, Starbucks are 5 cafenele in Bucuresti (in Plaza Romania, Bucuresti Mall, Baneasa Shopping City, America House si Afi Palace Cotroceni), o cafenea in Cluj Napoca, la Iulius Mall si una in Timisoara. in lume, Starbucks detine mai mult de 14.000 de cafenele in America de Nord, Europa, Orientul Mijlociu, America Latina si Coasta Pacific.

starbucks-sm

Cu ocazia inaugurarii noii cafenele din Bucuresti Mall (Calea Vitan, nr. 55-59), Starbucks organizeaza in perioada 8-15 ianuarie o tombola, ai carei norocosi castigatori vor beneficia un an intreg de cafea gratis de la Starbucks. Cei trei castigatori care vor fi desemnati in urma tombolei, vor primi un card care le va da posibilitatea de a savura zilnic in 2011, cafeaua lor preferata. „Cei care doresc sa participe la aceasta tombola trebuie doar sa mearga la noua cafenea Starbucks din Bucuresti Mall, sa completeze voucher-ul primit la casa si sa il lase in bolul special destinat.”, se arata in comunicatul de presa.

cana starbucks

incepand cu 1971 compania Starbucks si-a asumat misiunea de a respecta principiile etice privind producerea si furnizarea celei mai bune cafele arabica din lume. Astazi, avand cafenele in intreaga lume, compania este liderul mondial in prajirea cafelei, in prepararea si comercializarea cafelei din lume.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302