Piața berii rămâne constantă în 2021
În sectorul HoReCa, ponderea deținută de vânzările de bere a crescut doar cu un procent în 2021 față de 2020.
Citeste mai mult
În sectorul HoReCa, ponderea deținută de vânzările de bere a crescut doar cu un procent în 2021 față de 2020.
Citeste mai mult
"Chefs Evening", eveniment dedicat chefilor, a reprezentat ocazia de a da startul Competitiei San Pellegrino Young Chef 2022 - 2023.
Citeste mai mult
Sănătatea unei afaceri în domeniul alimentar începe cu o bucătărie sănătoasă O afacere sănătoasă începe cu o bucătărie sănătoasă, ce utilizează în mod sănătos apa și care gestionează…
Citeste mai multNU RATA prezenta ta in editia aniversara a revistei HORECA cu numarul 100- contacteaza-ne la telefon 0722636890 sau la adresa de email marketing@horeca.roCelebrează alături de noi ediția…
Citeste mai mult
Sectorul de restaurante și cafenele din România va continua să se dezvolte în următorii ani, pe fondul creșterii salariilor și a puterii de cumpărare, iar apetitul în…
Citeste mai mult
O tendință vizibilă în ultimii ani în industria ospitalității autohtone este diversificarea conceptelor, ca urmare a apetenței în creștere a consumatorilor pentru noi experiențe...
Citeste mai mult
Afară… Iarnă ca în vremea copilăriei (pentru cei mai “copți” dintre noi J), motiv de bucurie pentru unii (cei care și-au păstrat inocența și încă mai știu…
Citeste mai mult
Fără a fi, neapărat, adepții tradiționalismului, avem convingerea că întotdeauna este bine să uzăm de înțelepciunea populară care, dincolo de formă, ne „servește” principii sănătoase, îndelung…
Citeste mai mult
Tinerii de azi, așa-zisa „Generație Y”! Cu toții îi știm, îi cunoaștem, îi apreciem, îi iubim, îi protejăm, îi contestăm, îi judecăm, le invidiem libertatea și, în…
Citeste mai mult
Sifoanele iSi sunt esențiale pentru orice profesionist. Reci sau calde, dulci, apetisante - creațiile culinare se obțin uimitor de repede și ușor cu ajutorul lor. Puteți prepara…
Citeste mai mult