Hotelul Europa Royale din Bucureşti şi-a deschis oficial porţile

Hotelul Europa Royal din Piaţa Unirii şi-a deschis oficial porţile pe 2 mai, după un lung proces de renovare. Clasificat la 4 stele, hotelul aduce pe piaţa hotelieră bucureşteană 92 de camere, 2 săli de conferinţă, un lounge bar şi un restaurant cu o capacitate de 85 de persoane. Hotelul face parte din lanţul Europa Goup Hotels, care are în portofoliul 622 de camere, în 6 oraşe din Europa.

europaR

Toate hotelurile din grup sunt deschise în clădiri localizate în centrele vechi ale oraşelor, în clădiri istorice recondiţionate, iar Hotelul Europa Royale Bucharest nu iese din acest tipar.
Compania a ales ca noul hotel din Bucureşti să fie condus de o echipă tânără dar cu o experienţă bogată acumulată pe parcursul colaborării cu celelalte hoteluri din Lituania şi Letonia.
Potrivit unui comunicat de presă emis de reprezentanţii hotelului din Bucureşti, hotelul funcţionează la capacitate maximă încă din primele zile ale deschiderii, feedback-ul din piaţă fiind foarte bun.
Europa Royale Bucharest este singurul hotel de 4 stele construit în Centrul Vechi al Bucureştiului. Hotelul este localizat pe strada Franceză, una dintre cele mai vechi străzi din oraş şi are vedere la Piaţa Unirii. Clădirea păstrează aceeaşi arhitectură în stil neoclasic ca în anul 1888, când este prima atestare istorică a acesteia.

europa2

Despre Europa Group Hotels
Lanţul Europa Group Hotels a fost înfiinţat în anul 2000, iar în anul 2001 au deschis primul hotel în Vilnius, capitala Lituaniei. Europa Group Hotels oferă trei concepte unice: Europa Royale Hotels - hoteluri de 4 stele high class, Europa City Hotels - hoteluri de 3 stele de clasa medie şi Europa Stay Hotels - hoteluri de 3 stele “smart budget. 6 oraşe,  8 restaurante, 622 de camere şi 33 de săli de conferinţă, acestea sunt cifrele care definesc Europa Group Hotels până în prezent.