Forumul Internațional Turism pentru Comunitate: Educație, Echitate & Eco-Transformare access_time_filled 3 octombrie 2025
Lansarea documentarului „Aromele României și ale Republicii Moldova” access_time_filled 30 septembrie 2025
Radisson Blu Hotel București obține certificarea BREEAM In-Use „Excellent” access_time_filled 30 septembrie 2025
RESTAURANT În meniul Patio creativitatea are rădăcini locale, sub semnătura chef-ului Pavel Gherghe Adoptând în alcătuirea meniului direcții care îl reprezintă - sezonalitatea, fermentațiile, combinații surprinzătoare de arome - fiecare preparat a lui Pavel Gherghe spune o poveste despre gust, textură, finețe și naturalețe.
PEOPLE Burnout-ul, între mit și realitate Ce trebuie să mai știm despre burnout este faptul că aici ajungem după o perioadă de timp în care am ignorat toate semnalele de alarmă pe care ni le-a dat organismul. Sunt minim trei etape ușor de recunoscut.
HOSPITALITY Investiția în HoReCa: cum să faceți ca lucrurile să funcționeze Planul de investiții este, de altfel, fundamentul oricărui business serios, fără el o afacere pornește haotic, iar riscul de eșec este semnificativ, chiar înainte ca aceasta să genereze profit.
AQUILA prezintă soluții complete pentru HoReCa la Foodservice & Hospitality Expo 2025 access_time_filled 24 septembrie 2025
De la jar la stele Michelin: Cuptorul Mibrasa, alegerea chefilor care vor gust și spectacol Tot mai mulți chefi din România aleg Mibrasa pentru a adăuga acel “wow” pe care clientul îl caută. De la steakhouse-uri moderne la restaurante urbane cu open kitchen, Mibrasa e prezent acolo unde gătitul devine spectacol. access_time_filled 21 august 2025
Spații flexibile, moderne și funcționale – Soluții arhitecturale ALUMIL pentru experiențe complete În HoReCa, primul lucru pe care îl „gustă” clienții este atmosfera. Aici intervin pergolele bioclimatice Alumil. access_time_filled 13 august 2025
Siguranța alimentară: Ce nu se vede, dar contează enorm în HoReCa Testarea și inspecția alimentelor în HoReCa, verificarea fraudelor de autenticitate sau origine, precum și consultanța tehnică și serviciile de conformitate efectuate de o terță parte externă, neutră și obiectivă, devin o barieră de protecție eficace împotriva riscurilor. access_time_filled 21 iulie 2025