Austria Showcase – Produse alimentare şi băuturi, din nou la Bucureşti

Austria Showcase – Produse alimentare şi băuturi, din nou la Bucureşti
person Horeca
access_time_filled

36 firme austriece, interesate să dezvolte afaceri pe piața românească, își vor prezenta produsele din domeniul food&beverage în fața publicului de specialitate din domeniul comercial și HoReCa din România, în perioada 5-6 septembrie, în cadrul evenimentului Austria Showcase – Produse alimentare și băuturi. Evenimentul se va desfășura la restaurantul Le Bistro din cadrul hotelului Radisson Blu din București și este organizat de Biroul Comercial al Ambasadei Austriei la București, cu sprijinul Agrarmarkt Austria GmbH.

austriaproducts

Scopul acestui eveniment este de a poziționa noi firme austriece și produsele lor pe piața din România, de a iniția noi colaborări și de a stabili legături comerciale între firmele și societățile austriece și cele românești. Vor fi astfel prezentate pieței românești produse alimentare și băuturi de proveniență austriacă. În prezent în România sunt reprezentate mai multe mărci austriece, precum: Agrana, Schlumberger, Red Bull, Kandia, Käsehof, Kotanyi, Pfanner, Rauch, Vöslauer și altele.

Pe perioada evenimentului, respectiv în zilele 5 septembrie 2012 între orele 14.00 – 20.00 și 6 septembrie între orele 9.00 – 13.00 se vor organiza discuții individuale între firmele austriece participante la eveniment și firmele românești interesate de a încheia noi parteneriate. Lista firmelor participante, precum și mai multe informații despre eveniment găsiți aici.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302