Barmanii români sunt printre primii cinci, cei mai buni din lume

Barmanii români sunt printre primii cinci, cei mai buni din lume
person Horeca
access_time_filled

Barmanii românii de la Jaxx – Garajul cu Rock sunt printre cele cinci echipe calificate în finala primei competiții internaționale pe echipe de preparare a cocktailurilor, De Kuyper Barfight 2015, finală ce se va desfășura în 11 mai, la Amsterdam.

Marian Porumb, 29 de ani și 10 ani experiență în mixologie, Locul I la secțiunea mixologie a competiției internaționale indviduale de bartending De Kuyper Cup 2014, Katalin Bene, 28 de ani cu 8 ani experiență în prepararea cocktailurilor și ajutorul de barman Cosmin Ardelean în vârstă de 24 de ani și cu un an experiență de bar formează echipa Jaxx, singura echipă din România calificată, pe lângă alte 14 echipe din lume, pentru a participa în finala din Olanda a concursului De Kuyper Barfight 2015. 

barmanithejaxx

Băutura cu care s-a calificat echipa Jaxx este Jaxx Tulip, un cocktail delicios cu sirop de polen și mușețel, suc de grapefruit, suc de lămâie, bitter de ienupăr, lichior de lemongrass și De Kuyper Graan Jenever.

Pentru a câștiga, pe lângă talent, mult exercițiu și inspirație, The Witch Bartender,  Katalin Bene spune că ” este nevoie în primul rând de oameni pasionați. Fiecare membru din echipă trebuie să-și împărtășească cunoștințele, să știe să asculte și să se completeze bine unul pe celalalt. Personalități diferite cu idei diferite, cu puncte forte diferite! Trebuie să se coordoneze bine între ei, să aibă imaginație, să nu le fie frică să greșească. Niciunul nu ar fi complet fără ceilalți”.

Despre De Kuyper Barfight 2015

Competiția internațională online de preparare cocktailuri De Kuyper Barfight 2015 a fost lansată în 15 martie, de când barmanii profesioniști și amatori și-au putut demonstra abilitățile excepționale de mixologie în combinație cu flair, concurând pentru marele premiu de 10.000 de euro și titlul de cea mai bună echipă de barmani De Kuyper. Echipele formate din 2 până la 4 barmani, cu vârste peste 18 ani, au încărcat pe site-ul http://www.dekuyper.com/barfight filme de maxim 2 minute în care prepară un cocktail folosind lichioruri De Kuyper într-o manieră distractivă.

Dintre toate echipele înscrise la competiție brand-ambasadorii De Kuyper, Arno van Eijmeren și Nicolas Saint-Jean, au selectat cele mai bune 15 video-uri. Din 7 aprilie toate cele 15 video-uri sunt publicate pe  platforma online, unde până pe 21 aprilie, publicul va putea să își voteze preferații. Primele 5 echipe cu cele mai multe voturi se vor întâlni în data de 11 mai la Amsterdam pentru finala acestei competiții. Echipa câștigătoare va primi titlul de cea mai bună echipa de barmani din lume.

Regulamentul complet al concursului poate fi vizionat pe www.dekuyper.com/barfight în secțiunea „Start Here”. Pe pagina https://www.facebook.com/dekuyper.ro veți putea urmări evoluția voturilor.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302