Italian Wine & Food Day, ediția a II-a

Italian Wine & Food Day, ediția a II-a
person Horeca
access_time_filled

italianwinefooddayAgenția Italiană pentru Comerț Exterior (ICE) și Camera de Comerț Italiană pentru România (CCIpR) au plăcerea de a vă invita la cea de-a doua ediție a evenimentului Italian Wine & Food Day, pe data de 28 mai, la Hotelul Marshal Garden din București.

Wine & Food Day este un eveniment dedicat promovării vinurilor și produselor alimentare italiene, organizat de Agenția Italiană pentru Comerț Exterior (ICE), în cadrul Festivalului Italian, aflat la ediția cu numărul 7. Pentru detalii accesați site-ul oficial al festivalului: www.festivalitalian.ro.

În cadrul evenimentului, vor participa 19 societăți producătoare de vinuri și produse alimentare italiene care doresc să intre pe piața românească.

Lucrările vor fi deschise cu salutul instituțiilor italiene urmat de un seminar dedicat luptei contra imitației și contrafacerii produselor agroalimentare italiene, coordonat de Camera de Comerț Italiană pentru România.

Între orele 12:30 și 18:00 se vor desfășura întâlniri B2B la standurile expozanților și vor avea loc degustări ale produselor.

Produsele italiene prezentate în cadrul Wine & Food Day acoperă o largă paletă din sectorul Food Service: vinuri, vinuri spumante, grappe, liquori, ulei de măsline și măsline, produse din carne, salam, dulciuri specifice, cafea și fructe uscate, etc.

Evenimentul este deschis operatorilor specializați (importatori, distribuitori, reprezentanți de restaurante, winebaruri, magazine specializate de vinuri și gourmet, F&B Managers, buyers retail, etc), precum și presei, începând cu orele 10:30.

Participarea la Italian Wine & Food Day este gratuită, cu înregistrare prealabilă.

Firmele interesate sunt rugate să contacteze Agenția ICE București la adresa: bucarest@ice.it.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302