Dulce de Leche MiniBon de la Cinnabon

Dulce de Leche MiniBon de la Cinnabon
person Horeca
access_time_filled

Dulce de Leche, produsul cunoscut în toată lumea pentru aroma sa unică și inconfundabilă, se găsește de acum, într-o nouă formă, în toate brutăriile Cinnabon din România.
DulceDeLecheMinibon
Dulce de Leche MiniBon este noua extensie a produsului Miez Dulce, produs adus de Cinnabon în România anul trecut, pentru amatorii gustului și aromei irezistibile de caramel. Produsul este disponibil de miercuri, 4 mai, în toate brutăriile Cinnabon. Calde și proaspăt pregătite în fața clienților, rulourile Dulce de Leche MiniBon sunt făcute dintr-un aluat dulce și sunt umplute la mijloc cu un strat generos de caramel. Odată scoase din cuptor, rulourile sunt acoperite cu o delicioasă crema de brânză și sunt stropite din belșug cu caramel. Rafinamentul rulourilor însiropate în caramel, dulci și, în același timp, cremoase, fac din Dulche de Leche MiniBon un desert de neuitat și un succes internațional.

Cinnabon1Pentru a satisface toate preferințele iubitorilor de caramel, Dulce de Leche Minibon vine însoțit de două băuturi noi, Latte și Ice Coffe Dulce de Leche, ambele cu o puternică savoare de caramel. Băuturile pot fi consumate calde sau reci, în funcție de preferințele clienților.
Celebre în întreaga lume, rulourile Cinnabon sunt preparate după o rețetă unică elaborată de franțuzoaica Jerilyn Brusseau, renumită pentru irezistibilele creații gastronomice. Popularitatea produselor Cinnabon se datorează ingredientului principal, legendara scorțișoară Makara, provenită din munții Indoneziei și comercializată exclusiv de brutăriile Cinnabon.

Cinnabon este lider internațional în domeniul rulourilor cu scorțișoară. În România, lanțul de brutării este prezent începând cu anul 2009 și a inaugurat până în prezent cinci locații în mall-urile din București. La nivel mondial, Cinnabon deține peste 700 de brutării în peste 30 de țări.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302