Mega Image lansează Wine Gallery, un nou concept corner specializat de vinuri

Mega Image lansează Wine Gallery, un nou concept corner specializat de vinuri
person Horeca
access_time_filled
  • Aproximativ 900 vinuri special selectate disponibile în cadrul Wine Gallery din Mega Image București Mall

Mega Image a deschis joi, 18 decembrie, un concept corner specializat de vinuri în cadrul Mega Image București Mall, numit Wine Gallery. Deschiderea primului concept corner specializat de vinuri vine odată cu lansarea unei platforme online asociate.

winegallerymega

Strategia Mega Image în cadrul acestui nou concept are drept scop apropierea atât față de pasionații de vinuri și interacțiunea cu aceștia despre pasiunile, interesele și dorințele lor, cât și față de cei ce doresc să descopere lumea vinurilor, oferind soluții la îndemână și modalități accesibile de cumpărare, se arată într-un comunicat.

Dezvoltat pe conceptul „magazin în magazin” pentru unitatea din București Mall, Wine Gallery va oferi o varietate largă de vinuri, cu aproximativ 900 de sortimente de vinuri și va include peste 50 de băuturi spirtoase și produse gourmet asociate consumului de vin. Selecția oferită este potrivită atât pentru pasionați, cât și pentru consumatorii ocazionali și provine din diferite colțuri ale lumii, regăsindu-se cu precădere vinuri din România, Franța, Italia, regiunea balcanică, dar și vinuri din Maroc, Brazilia, Liban și Noua Zeelandă. România este țara cu o selecție impresionantă de peste 200 de vinuri cu reprezentarea atât a zonelor de tradiție ale țării, cât și din zone mai puțin cunoscute, oferind posibilitatea de a testa și degusta vinuri de excepție. Noul concept are o suprafață de 220 metri pătrați, iar accesul în cadrul acestuia se face prin interiorul Mega Image București Mall, aflat la nivelul -1.

winegallerymegaimage2

Mega Image lansează totodată și o platformă online asociată magazinului, http://stamdevorba.ro/vinurisidelicatese, în versiune beta. Aceasta va oferi toate informațiile necesare pentru a face cea mai potrivită alegere a unui produs și va facilita interacțiunea între consumatorii interesați de vinuri.

Misiunea companiei Mega Image este de a oferi cliențilori noștri plăcerea de a consuma sau de a oferi un vin de calitate și ne bucurăm să le putem pune la dispoziție acest magazin concept care să le ofere atât informațiile de care au nevoie pentru a face cea mai potrivită alegere, cât și o gamă variată din care să se inspire. Așa au luat naștere Wine Gallery și platforma online http://stamdevorba.ro/vinurisidelicatese/, care sperăm să găzduiască cea mai mare comunitate de oameni pasionați de vinuri„, declară Xavier Piesvaux, director general al Mega Image România.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302