O lună până la deschiderea Târgului Internațional de Vinuri Goodwine

O lună până la deschiderea Târgului Internațional de Vinuri Goodwine
person Horeca
access_time_filled

noutatigoodwine2014Cu aproape o lună înainte de ediția a douăsprezecea a Târgului Internațional de Vinuri Goodwine, care va avea loc în perioada 5-7 decembrie, Pavilion C1, Romexpo, spațiile expoziționale sunt ocupate în proporție de 100%.

Printre expozanți se numără: Casa de Vinuri Cotnari (Partener Oficial), Jidvei (Partener Principal), Vincon Vrancea (Partener), S.E.R.V.E. Ceptura, Crama Oprișor, Nachbil, Budureasca, Petro Vaselo, Cramele Halewood, Winero, Agricola Știrbey, Avincis, Via Sandu, Tenuța Colibași, Crama Ceptura, Domeniile Vânju Mare, Crama Gîrboiu, Vinicola Averești, Nomibo, Domeniile Ostrov, Casa Panciu, amb Wine (Liliac), Intervitt, Domeniile Tohani, Domeniile Anastasia,  Crama Tata și Fiul, Casa de Vinuri Huși, Crama Rătești, Crama Vinc, Domeniul Vlădoi, Crama Delta Dunării, Lazar Holding, Potio Nobilis,  Ambasada Chile,  Alma Tim Distribution (smartdrinks.ro), Vinimondo, PPD Romania, B-Winegrower, Vinitaly de Luxe, Cricova Romania, Barza Albă, Ecoreca, Eduardo Miroglio (Bulgaria), Azienda Vitivinicola Malgra (Italia), Commerce Line, Wine in Business, Giuliano Tartuffi.

O prezență numeroasă au la această ediție companiile din Republica Moldova, reprezentate de Oficiul Național al Viei și Vinului, care va reuni în standul propriu companiile: Vinăria Èšiganca, Vinia Traian, Esmalda, Vinăria din Vale, Castel Mimi, Fautor, Chateau Vartely, Vinăria Bostavan/Vinăria Purcari.

Partea de accesorii și utilaje vinificație este reprezentată de: Azoc Star Bag in Box (Smurfitt Kappa), Glass Container Company, Vimini Prod, Gastrotech, Buticom Tonnellerie (butoaie), Kothe, Horeca Expert, Bristot.

Lansarea la Goodwine a cărții „50 de vinuri românești întâlnesc 50 de preparate culinare italiene”

Cel mai titrat sommelier din România, Marinela Vasilica Ardelean, va lansa în cadrul Goodwine, cartea „50 de vinuri românești întâlnesc 50 de preparate culinare italiene”. În noiembrie, volumul va fi prezentat la Merano Wine Festival. Marinela Vasilica Ardelean, stabilită de 15 ani în Italia, este profesor la Roma la „Italian Chef Academy”, Brand Manager worldwide pentru Foss Marai Spumanti și membru în juriu la concursuri naționale și internaționale de vinuri. Deține o diplomă de MBA (Master în Business Administration) în vinuri, obținută în Italia și este specialist în șampanii. Are licența în Economie, viitoare licențiată în Drept. Marinela Vasilica Ardelean a fost finalistă la concursul italian „Ambassadeurs du Champagne”, la Milano, în 2013 și finalistă la concursul „The best sommelier in the world” la Londra, în 2013.

Luca Maroni la Goodwine

Luca Maroni (www.lucamaroni.com), care de peste 22 de ani editează în Italia Anuarul celor mai Bune Vinuri Italienești, va prezenta în premieră, în cadrul Goodwine, prima ediție din „Anuarul celor mai Bune Vinuri Românești. În Anuar sunt descrise peste 600 de vinuri și constituie una dintre imaginile cele mai complete a vinurilor din România.

Premiere la Goodwine

În premieră la această ediție Goodwine, participă compania Vinc de lângă Segarcea, o cramă de familie, un proiect început cu plantatul a 18,4 hectare de viță de vie nobilă, pe vechiul amplasament al viilor din comuna Dranic.

Crama Rătești din Satu Mare este o altă cramă nouă prezentă în premieră la Goodwine.

Pentru prima data la Goodwine se află și PPD Romania, importator și distribuitor și Lazar Company.

Tot în premieră sunt prezente și companiile Nachbil, Wine in Business (organizația specializată în cultura și degustarea vinului).

În spațiul de la etaj, vor fi susținute seminarii și prezentări de vinuri de către expozanți, pe toată perioada desfășurării celei de-a douasprezecea ediții a Târgului Internațional de Vinuri Goodwine.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302