O nouă bere nefiltrată, Holsten Weizen

O nouă bere nefiltrată, Holsten Weizen
person Horeca
access_time_filled

Holsten1În luna octombrie a acestui an, URBB aduce pe piața din România Holsten Weizen (Nefiltrată) într-un ambalaj nou, la sticlă de jumătate de litru. Disponibilă până în prezent doar în varianta draft, în locațiile speciale URBB, Holsten Weizen va fi, începând cu această lună, mult mai aproape de consumatorii care apreciază gustul special al unei beri nefiltrate.
Germania, țara de origine a mai bine de 300 de specialități de bere, este în același timp locul de naștere al berii Holsten Weizen. Fiind preferata bavarezilor de secole, aceasta  a fost realizată respectând „Legea Purității Germane” care, încă de la 1516, instituia că unul dintre principiile de bază în realizarea berii nefiltrate trebuie să fie conținutul de minim 50%  malț din grâu. Holsten Weizen respectă întocmai vechile principii de fabricare a berii și, de aceea, se adresează  cunoscătorilor, consumatorilor care apreciază un gust ușor diferit.
„Succesul de care s-a bucurat Holsten Weizen în locațiile noastre speciale ne-a determinat să aducem acest brand mai aproape de consumatori și să îl lansăm în varianta la sticlă de 0,5 L. Din punctul nostru de vedere, produsul va avea succes la consumatorii care preferă să experimenteze diferite tipuri de bere, la cei care caută gusturi și arome noi, cei care sunt interesați de rețete cu tradiție”, a declarat Doron Zilberstein, Vicepreședinte Marketing URBB.
Realizată după o veche rețetă bavareză, Holsten Weizen reprezintă un adevărat punct de referință în ceea ce privește berile nefiltrate autentice. Cu un conținut de alcool de 5,4 %, noul produs vine în întâmpinarea acelor consumatori care doresc să încerce întotdeauna ceva nou, care apreciază inovația și, evident, gustul special al unei beri nefiltrate. Amestecul atent selecționat de grâu de origine germană îi asigură acesteia un gust fin, ușor fructat și un nivel ridicat de carbonatare.
Holsten2Holsten a fost produsă pentru prima dată în Hamburg – Germania, în 1879. Numele acesteia provine de la denumirea unui trib germanic, Holsten, care a locuit în partea sudică a Germaniei în secolul al XII-lea.
URBB, compania în portofoliul căreia se află berea Holsten în România, este unul dintre cei mai mari producători de băuturi de pe piața locală, fiind prezent atât pe piața berii, cât și pe cea a băuturilor răcoritoare și a apelor minerale. Portofoliul companiei cuprinde exclusiv mărci premium: Tuborg, Holsten, Carlsberg, Skol, Guinness, Kilkenny, Granini și Bilbor.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302