Târgurile Alimenta şi Expo Drink&Wine îşi deschid porţile

Târgurile Alimenta şi Expo Drink&Wine îşi deschid porţile
person Horeca
access_time_filled

Târgul Internațional pentru Industria Alimentară – Alimenta 2011 își deschide porțile miercuri, 19 octombrie, la centrul expozițional Romexpo din București. Dedicată în principal specialiștilor din industria alimentară, ediția din acest an reunește circa 140 de firme din 12 țări și se desfășoară concomitent cu Expo Drink&Wine – Târg de vinuri și băuturi alcoolice.
Târgul Alimenta 2011 este dedicat furnizorilor de tehnologie și procesare și producătorilor de produse alimentare și băuturi, și oferă expozanților posibilitatea de a stabili contacte de afaceri, de a pătrunde pe noi piețe de alimenta2desfacere, de a-și lansa și promova produsele și tehnologiile, de a realiza demonstrații practice și de a participa la seminarii, conferințe și mese rotunde.
Tematica Alimenta 2011 cuprinde: alimente, băuturi, tehnologie de procesare, igienă, siguranță alimentară, transport, logistică, depozitare, gastronomie, literatură de specialitate/ cărți de bucate.
Industria alimentelor și a băuturilor din Uniunea Europeană este cel mai mare sector manufacturier din Europa, cu o cifră de afaceri de 815 miliarde Euro și 4 milioane de lucrători în 280.000 companii. În România segmentul industriei alimentare asigură 11% din PIB – aproximativ 15 miliarde de euro (…) Participarea la ALIMENTA 2011 conferă oportunitati de afaceri pentru producători, furnizorii de tehnologie de procesare și lanțurile de retail”, se arată pe site-ul târgului Alimenta.
stand2În ceea ce privește târgul Expo Drink&Wine, care se va desfășura tot în perioada 19-23 octombrie la Romexpo, și reunește expozanți din România, Republica Moldova, Bulgaria și Grecia – atât producători de vinuri și de alte băuturi alcoolice, cât și producători și comercianți de echipamente și accesorii pentru industria de profil.
„Manifestarea se constituie într-un mediu optim de întâlnire și schimb de experiență a companiilor producătoare, importatoare și distribuitoare de vinuri, băuturi alcoolice și răcoritoare, precum și de echipamente și tehnologii pentru prelucrare, ambalaje pentru băuturi și produse chimice destinate viticulturii”, se arată pe site-ul evenimentului.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302