Plitele cu inducție, cel mai sigur mod de a găti

Plitele cu inducție, cel mai sigur mod de a găti
person Horeca
access_time_filled

Lucrează mai rapid, mai sigur și mai responsabil cu mediul înconjurător! Pentru că afacerea ta merită eficiență crescută, METRO România vine cu o recomandare exclusiv în luna septembrie, plita cu inducție METRO Professional, model GIC 3500.

Care sunt beneficiile folosirii unei plite cu inducție?
Gătitul prin inducție este rapid și eficient: poți reduce cu până la 50% din timpul mediu de gătire pentru mai multe porții, datorită răspunsului rapid al ciclului electromagnetic. Apa poate ajunge la punctul de fierbere chiar și în mai puțin de un minut.


Gătitul prin inducție este mai bun pentru climă și elimină poluanții nocivi din bucătării:  plitele cu gaz sunt o sursă semnificativă de poluare a aerului interior, deoarece emit dioxid de azot (NO2), monoxid de carbon (CO) și formaldehidă (HCHO), care pot avea efecte dăunătoare asupra sănătății personalului din bucătăria ta. De asemenea, generează mai puțină căldură reziduală, ceea ce înseamnă că cea mai mare parte din căldura produsă va fi transferată în recipientul în care gătești și astfel vei diminua la maximum risipa de energie.


Gătitul prin inducție este mai sigur: deoarece nu are flacără deschisă sau elemente de încălzire expuse, care pot să ardă accidental lucrurile. Dacă pornești din întțmplare un arzător cu inducție fără o oală pe el, acesta nu se va încinge. Când îndepărtezi oala de pe aragazul cu inducție, încălzirea se oprește automat.
Plitele cu inducție pot fi curățate mult mai ușor și mai rapid: suprafața unei plite cu inducție face curățarea scurgerilor relativ ușoară cu ajutorul unei lavete umede.
În plus, plita cu inducție METRO Professional, model GIC 3500 dispune de un filtru de grăsimi, ușor de scos și curățat. Acest model este potrivit pentru tigăi și oale cu diametru inferior de 17,5 – 26 cm.
Având o alimentare de 220V și putere de 3500W, plita cu inducție GIC 3500 este una ideală pentru orice tip de bucătărie, iar cablul de alimentare de 1,5 m face ca poziționarea acesteia să se poată realiza cu o mai mare ușurință.


Plita cu inducție METRO Professional, model GIC 3500 se instalează foarte ușor, fără prea mult efort, iar designului elegant din sticlă ceramică i se adaugă și un display LED. În componența sa, modelul GIC 3500 are și un buton de selectare a puterii cu rotație 360°.
Achiziționează plita METRO Professional, GIC 3500 din magazinele METRO, la prețul special de 499 lei (200 de lei REDUCERE), doar în luna septembrie, și beneficiezi de Garanție Extinsă până la trei ani. Verifică disponibilitatea în magazinul tău METRO


Plită cu inducție GIC 3500
Caracteristici:
• suprafață lucru din sticlă ceramică cu display LED;
• potrivit pentru tigăi și oale cu diametru inferior de 17,5 – 26 cm;
• buton selectare putere cu rotație 360°;
• sistem de protecție împotriva supraîncălzirii;
• filtru de grăsimi ușor de curățat sau înlocuit;
• picioare de cauciuc, reglabile;
• cablu alimentare 1,5 m.


Profită acum de reducerea lunii septembrie! Oferă-le clienților tăi o adevărată experiență culinară de excepție.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302