Prosecco, spumantul care a cucerit lumea, acum şi în România

Prosecco, spumantul care a cucerit lumea, acum şi în România
person Horeca
access_time_filled

Cel mai mare producător particular de vinuri din Italia, Zonin a pătruns pe piața românească cu vinul spumant Prosecco, care domină categoria spumantelor din întreaga lume. Prezent în peste 93 de țări din întreaga lume, Prosecco este acum disponibil în portofoliul companiei Nordic Import Export, putând fi achiziționat direct de la distribuitor.
prolungFermentația naturală dă naștere unor vinuri spumante de calitate înaltă, cu perlaj fin și bogat și buchet aromat de fructe și flori. Prosecoo se prezintă în 3 variante, Selezione, Special Cuvee Brut și Brut, în ambalaj de 750 de ml, 200 ml și 187 ml (format special pentru cateringul aerian sau minibar).
Un spumant excelent ce poate fi consumat la aperitiv, pe parcursul mesei sau în compania unor deserturi de calitate. Ideal a fi consumat în compania salatelor, bruschetelor, pastelor ușoare și pizzei, în special cele pentru vegetarieni. Este recomandat a fi utilizat pentru realizarea celor mai de succes cocktail-uri: Bellini, Spriz, Mimosa, etc.
Prosecoo Zonin este un vin spumant ce a cucerit lumea, clasându-se pe locul 1 în Germania (piața cea mai mare pentru această categorie) și obținând medalia de aur la Mundus Vini 2009 și la Concours Mondial Bordeaux – 2009.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302