Starbucks deschide în București prima cafenea Starbucks Reserve din Europa de Est

Starbucks deschide în București prima cafenea Starbucks Reserve din Europa de Est
person Horeca
access_time_filled

Prima cafenea Starbucks Reserve din Europa de Est se deschide joi, 12 februarie a.c. în București și marchează intrarea Starbucks pe segmentul ultra-premium (high-end). Puține cafenele la nivel european se încadrează în categoria ‘Starbucks Reserve”, ne-a explicat Cezara Carteș, Marketing Specialist Romania&Bulgaria pentru Starbucks, care a subliniat că noua cafenea din București, situată în zona Pipera-Voluntari, aduce un concept exclusivist în România, unde accentul cade în primul rând pe calitate.

starbucksreservelogo

Tot ce am creat și tot ce am învățat despre cafea până acum ne-a adus în acest moment. Starbucks Reserve este o experiență multi-senzorială care va transforma viitorul cafelei de specialitate„, declara Howard Schultz, Președinte și CEO Starbucks, cu ocazia deschiderii Starbucks Reserve din Seattle din luna decembrie a anului trecut. „Plănuim să aducem această experiență super premium în orașe din întreaga lume, elevând experiența Starbucks nu doar prin intermediul Starbucks Reserve, dar și în rândul întregului nostru business„, afirma acesta.

Prima cafenea Starbucks Reserve din București va fi situată pe strada Iancu Nicolae, în incinta Strip Mall – un concept nou adus în România, ce reprezintă un mall în aer liber, magazinele fiind dispuse pe un rând cu spațiu de promenadă în față iar pe toată lungimea sa având locuri de parcare. „Starbucks Reserve se află în incinta Strip Mall, un concept nou, unic în România. Acesta a fost criteriul principal după care ne-am orientat și noi. Am vrut să facem parte dintr-un concept care a fost implementat în premieră. Strip Mall a fost deschis pe 1 decembrie 2014, iar magazinele din incinta complexului se adresează unui profil de consumator care se pliază pe profilul de consumator pe care noi îl vizăm, și anume un consumator premium”, ne-a declarat Cezara Carteș.

Starbucks Reserve Strip Mall le oferă clienților, pe lângă clasicele produse Starbucks, o nouă experiență în consumarea cafelei. După Londra, Amsterdam și Moscova, București este a patra locație din Europa unde clienții se vor putea delecta cu cafelele din gama Reserve, cafele unice și sofisticate, comercializate și preparate pe loc la Clover. Fiecare promoție oferă câte două sortimente de cafele, disponibile sezonier într-un număr limitat. Pentru această perioadă a anului sunt disponibile Nicaragua Cabo Azul și Panama Carmen Estate.

„Cafeaua Reserve este o ediție limitată și se poate găsi exclusiv la Starbucks Reserve Strip Mall. Ce o face specială, pe lângă faptul că este un produs extrem de sofisticat, este faptul că pe pachet clienții vor găsi toate informațiile privind proveniența ei, de la ferma de origine la varietatea de arbore de cafea Arabica și până la profilul aromatic și de savoare. Gama Reserve poate fi achiziționată și boabe și astfel iubitorii de cafea pot savura băutura preferată oriunde„, a declarat Bogdan Guzgă, District Manager Starbucks România.

Totodată, noua cafenea este a patra din Europa care beneficiază de un filtru Clover, fiind primul concept de acest gen din estul continentului. Sistemul Clover utilizează o tehnologie inovatoare denumită Vacuum-Press care scoate cel mai bun gust din boabele de cafea, chiar în fața clientului.

Mai multe informații despre Starbucks Reserve Strip Mall, despre ce presupune conceptul Starbucks Reserve și prin ce se diferențiază el de celelalte cafenele Starbucks, puteți citi în următoarea ediție a revistei Horeca România.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302