Ursus Breweries a lansat aplicaţia pentru petreceri

Ursus Breweries a lansat aplicaţia pentru petreceri
person Horeca
access_time_filled

În plin sezon de petreceri, Ursus Breweriesa a lansat o nouă aplicație online în sprijinul celor care vor să își organizeze distracția într-un mod responsabil. Petre* a fost lansată în cadrul programului „Află-ți echilibrul!” și este disponibilă online la adresa www.desprealcool.ro/petre. Aplicația oferă, în funcție de datele introduse, sugestii de meniuri de mâncare, băutură și muzică, ingrediente nelipsite de la nicio petrecere.
Petre3
„Petre* este prescurtarea de la petrecere. Petre* este un organizator de petreceri responsabil, te ajută să pui cap la cap detaliile distracției, dar îți și atrage atenția să fii tu însuți responsabil în alegerile tale. Ne-am gândit că în acest mod simpatic îi putem ajuta pe tineri să îți organizeze petrecerile și să se gândească la aspecte care depășesc doar partea logistică, respectiv îi putem încuraja să aibă simțul măsurii și să își dea seama că a fi responsabil poate fi . Petre* le arată tinerilor că alcoolul poate fi parte a unei petreceri reușite, dacă este consumat cu măsură”, a declarat Diana Klusch, Director Corporate Affairs Ursus Breweries.
Petre2
În momentul folosirii aplicației, utilizatorii sunt întrebați de Petre* pentru cine, când organizează petrecerea, câte fete și câți băieți vor fi invitați și ce fel de muzică preferă. Apoi, Petre* le propune o listă de băuturi, mâncare și muzică, pentru a putea organiza petrecerea într-un mod responsabil și îi ajuta să își invite prietenii prin e-mail sau Facebook. Melodiile recomandate de Petre* sunt alese, în funcție de opțiunile utilizatorilor, din portofoliul de piese al Roton Music și pot fi ascultate direct din aplicație. Pe lângă băuturi precum bere, apă și sucuri, Petre* recomandă și rețete inedite de cocktailuri cu bere, pregătite de specialiștii Barmania.
Petre1
Campania „Află-ți echilibrul!” a fost lansată la sfârșitul anului trecut și încurajează oamenii să ia decizii informate despre alcool. Mai multe informații și detalii despre program găsiți pe www.desprealcool.ro.

Ursus Breweries, parte din grupul SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producători de bere din România, având în portofoliu mărcile URSUS, Timișoreana, Ciucaș, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Redd’s, Azuga, Stejar, Pilsner Urquell și Miller.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302