Ursus Breweries va avea un nou preşedinte

Ursus Breweries va avea un nou preşedinte
person Horeca
access_time_filled

Ursus Breweries a anunțat numirea unui nou președinte. Andrew Highcock îl înlocuiește pe Gary Whitlie, Președintele Ursus Breweries, care a decis să se retragă din activitatea profesională după 27 de ani petrecuți în cadrul grupului SABMiller PLC, unde a ocupat diferite poziții de conducere. Andrew Highcock va fi noul Președinte al Ursus Breweries, începând cu data de 1 noiembrie 2011.
Cu o experiență vastă și o cunoaștere excelentă a industriei berii, Gary Whitlie s-a alăturat companiei românești din grupul SABMiller în iunie 2010 și a contribuit la evoluția de succes a portofoliului de mărci Ursus Breweries.

Gary1

„Provocarea de a lucra pe o piață atât de competitivă cum este piața berii din România mi-a oferit numeroase satisfacții, dar și oportunitatea de a mă implica în proiecte importante. Am avut în echipă oameni cu adevărat profesioniști și de asemenea privilegiul de a lucra cu mărci de bere puternice și autentic românești”, a declarat Gary Whitlie.
andrew1Andrew Highcock se alătură Ursus Breweries după ce timp de doi ani a deținut poziția de Director General al Pivovary Topvar, compania locală parte din grupul SABMiller în Slovacia. În această perioadă Andrew Highcock a lansat și a condus dezvoltarea unui portofoliu puternic de mărci, contribuind la creșterea semnificativă a segmentelor premium și super premium.  Înainte de a face parte din echipa SABMiller, Andrew Highcock a deținut diferite funcții de conducere cum ar fi cea de Președinte pentru Canada și Director General pe Europa de Sud-Est a Maxxium Worldwide (companie internațională de băuturi spirtoase cu mărci precum Absolut Vodka sau Remy Martin). În trecut, el a lucrat și pentru Diageo în Franța, Marea Britanie și Europa Centrală, ocupând diferite poziții în departamentele de vânzări, marketing și management general.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302