Vinurile Gerard Bertrand intră pe piaţa din România

Vinurile Gerard Bertrand intră pe piaţa din România
person Horeca
access_time_filled

Vinurile Gerard Bertrand, apreciate pentru calitatea, echilibrul și eleganța lor, au intrat începând cu această toamnă pe piața din România și sunt importate exclusiv de către Halewood International Premium Imports.

Compania Gerard Betrand înființată în anul 1992, în sudul Franței, regiunea Languedoc, este considerată una dintre cele mai importante pe plan european, fiind nominalizată anul acesta pentru a doua oară la categoria „cel mai bun producător de vin din Europa” din cadrul Wine Star Awards, competiție organizată anual de către cea mai importantă publicație din domeniu: Wine Enthusiast Magazine. Câștigătorul va fi anunțat în ediția specială a revistei, ce iese pe piață pe 15 decembrie 2011.
Bertrand-wines
Printre vinurile Gerard Bertrand comercializate în România se numără: L’Hospitalet Cabernet, L’Hospitalet Sauvignon, Special Reserve Syrah, Special Reserve Viognier și La Forge. Respectul pentru mediul înconjurător, agricultura sustenabilă, recoltele limitate, recoltarea manuală și arta vinificării reprezintă expresia vinurilor Gerard Bertrand.

 Gerard Bertrand este proprietarul a 325 ha, cât și partener al celor mai buni producători de struguri din Languedoc in regiunile: Corbieres, Minervois, Vin de Pays D’Oc, La Clape și Limoux.

Halewood este importator exclusiv pentru vinurile Gerard Bertrand în România. Vinurile pot fi procurate direct din rețeaua proprie de magazine Halewood – The Winery Outlet, online, accesând site-ul www.winery-outlet.com, de la distribuitorii autorizați sau în rețeaua HORECA din toată țara.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302