Zilele Vinul.ro, va asteapta weekendul acesta in Centrul Capitalei

Zilele Vinul.ro, va asteapta weekendul acesta in Centrul Capitalei
person Horeca
access_time_filled

Zilele Vinul.ro va asteapta weekendul acesta in Centrul Capitalei

Weekendul acesta Targul „Zilele Vinul.ro” continua cu a doua editie, la restaurantul Margo Lounge, din centrul istoric al Bucurestiului. Dedicat atat amatorilor cat si profesionistilor, evenimentul isi propune sa promoveze cultura vinului. Expozantii vor prezenta in cadrul targului vinuri si oferte speciale destinate atat amatorilor cat si colectionarilor si profesionistilor din industria ospitalitatii. Proiectul a fost initiat de Vinul.ro pentru a oferi publicului din Bucuresti ocazia de a lua contact nemijlocit cu potentialul fiecarei regiuni viticole.

zilele vinul.ro

La cea cea de-a doua editie „Zilele Vinul.Ro” vor fi prezenti producatori de nisa din Dragasani: Agricola Stirbey, Casa de Vinuri Iordache si Via Sandu, unii dintre acestia participand in premiera la un astfel de eveniment. Tot la capitolul noutati intra si Choco Fashion, expozant cu ciocolata (invitatii  putand degusta si cumpara bomboane si trufe de ciocolata dintr-o gama foarte variata) si Fusion Technique cu accesorii pentru domeniul HoReCa.

Vinul.ro Vedeta

Pe langa producatorii din Dragasani vor mai participa: Casa Olteanu, Corcova Roy&Damboviceanu, Crama Garboiu, Crama Basilescu, Cramele Halewood, Crama Oprisor, Domeniul Coroanei Segarcea, Domeniile Dealu Mare-Urlati, VinChile, Vinfaraalcool.ro, Vinarte si WineRo.

expozant vin

Biletele de acces costa 20 lei/persoana si vor putea fi achizitionate chiar la intrare. in costul taxei de participare, fiecare vizitator va primi nu doar posibilitatea de a degusta vinurile expozantilor, ci si un platou cu gustari asortate si un bilet de participare la tombola. in fiecare jumatate de ora a expozitiei vor fi organizate extrageri de premii pentru publicul vizitator, constand in sticle de vinuri, cate o sticla de vin la fiecare 5 minute.

La”Zilele Vinul.Ro” va exista si un spatiu dedicat pauzelor si discutiilor de afaceri sau de placere, dar si mese tip cocktail pentru degustari linistite. Evenimentul se va desfasura in perioada 26-27 februarie, intre orele 12.00- 19.00.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302