Experţii din industrie se întâlnesc la „Hospitality Trends Bucharest 2011”

Experţii din industrie se întâlnesc la „Hospitality Trends Bucharest 2011”
person Horeca
access_time_filled

Unul dintre cele mai importante evenimente dedicate industriei ospitalității din România „Hospitality Trends Bucharest” se va desfășura și anul acesta la hotelul Radisson Blu din Capitală, în data de 15 noiembrie 2011. Destinată operatorilor de hoteluri și restaurante, proprietarilor și investitorilor din domeniu, dezvoltatorilor, consultanților dar și instituțiilor reprezentative din industria ospitalității, conferința este organizată anual de compania Trend Hospitality și INTEHL – Institute of Innovation and Entrepreneurship of École hôtelière de Lausanne, sub patronajul Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului.

afisHTB

„Conferința Hospitality Trends este concepută ca o platformă de dialog între reprezentanții de prim rang ai industriei. În cadrul conferinței se va discuta despre provocările și oportunitățile de investiții și operare a proiectelor de ospitalitate din Europa de Sud Est, cu accent pe România”, se arată pe site-ul evenimentului. Panelul de speakeri include nume grele din industria ospitalității mondiale care vor încerca să traseze trendurile din industrie. Înscrierile pentru participarea la conferință au început deja. La ediția precedentă au participat peste 250 de participanți.
hotel_lobby_crop380wRevenirea turismului de afaceri, înmulțirea hotelurilor de tip budget și a hotelurilor mici (nu se vor mai deschide hoteluri „mamut”), accentul pe servicii personalizate, favorizarea marilor capitale ale lumii în ceea ce privește dezvoltarea industriei hoteliere, cheltuieli mari pe marketing, rebranduiri, dar și măsuri de reducere a costurilor, cu marea provocare de a nu afecta calitatea serviciilor, sunt doar câteva dintre tendințele industriei pentru 2011, identificate la ediția din 2010 a evenimentului.
Pentru a vedea ce s-a discutat la ediția anterioară a conferinței, click aici.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302