Litoralulromanesc.ro: Anul 2024 a început cu o creștere de 23% a rezervărilor față de ianuarie 2023
Anul 2024 evidențiază o creștere de 23,27% a numărului de rezervări pentru sezonul estival față de luna ianuarie a anului trecut.
Citeste mai mult
Anul 2024 evidențiază o creștere de 23,27% a numărului de rezervări pentru sezonul estival față de luna ianuarie a anului trecut.
Citeste mai mult
Chedo - Gluten Free este printre primele cofetării artizanale fără gluten din București care a apărut acum un an și jumătate, în urma unei investiții totale de…
Citeste mai mult
Volumul rezervărilor a fost cu 30% mai mare față de perioada similară a anului trecut, datorită ofertelor speciale cu avans minim de 100 de lei și diferență…
Citeste mai mult
Un alt proiect important al grupului, care a început în 2023 și se va finaliza în 2024, este cel de redesign interior la Hanu’ lui Manuc.
Citeste mai mult
Noua proprietate funcționează ca un boutique hotel independent, care își întâmpină oaspeții în două case tradiționale transilvănene, cu 16 camere de oaspeți și două vile private, cu…
Citeste mai mult
Investiția în Sciccheria Rosetti a fost de 500.000 euro, fiind susținută de acționarii Claudia și Luca Militello (acționari și ai primului restaurant Sciccheria), omul de afaceri Andrei…
Citeste mai mult
Noua locație BOILER are în spate o investiție de 380.000 euro și include o zonă de coffee & bistro / restaurant & bar.
Citeste mai mult
Sâmbătă, 3 februarie 2024, la hotel Courtyard by Marriott Bucharest Floreasca, va avea loc a doua ediție a concursului WorldSkills Hotel Reception and Housekeping din România, destinat…
Citeste mai mult
Proiectul Harta viticolă a României are rolul de a identifica zonele distincte din România, categoriile principale de vinuri, geografia țării, dar și de a-i ghida pe turiști…
Citeste mai mult
Echipa României, sub îndrumarea echipei ZenSushi, a obținut locul I la categoria "Creative Sushi Open Competition", la Competiția Mondială de Sushi ce s-a desfășurat la Tokyo, în…
Citeste mai mult