Din experința lucrului cu angajați străini
În munca mea adesea apelez, în cazul restaurantelor, la muncitori străini, din două medii diferite: un muncitor european, adesea italian și unul asiatic.
Citeste mai mult
În munca mea adesea apelez, în cazul restaurantelor, la muncitori străini, din două medii diferite: un muncitor european, adesea italian și unul asiatic.
Citeste mai mult
Din experiența celor 30 de ani petrecuți în segmentul ospitalității din România și străinătate, mulți în poziții de conducere, Răzvan Pîrjol vorbește despre provocări, perspective și oportunități…
Citeste mai mult
Cristina Huzum, director general adjunct al Hotelului Sheraton Bucureşti, este autoarea unei lucrări ştiinţifice denumite "O privire de ansamblu asupra hotelurilor certificate Green Key din România pentru…
Citeste mai mult
Pasionat de toate elementele care conduc la un produs autentic, expert într-o meserie care aduce tuturor bucuria gustului, Gabriel Bogdan Patrichi vorbeşte despre ceea ce a ales…
Citeste mai mult
Ismael Caballero González, chef de origine spaniolă cu vaste cunoștințe gastronomice, a făcut parte pe parcursul carierei sale din echipele multor restaurante cu stele Michelin.
Citeste mai mult
Deși drumul antreprenoriatului nu i-a fost întotdeauna prielnic, Cristi Chițu a învățat și, mai ales, a perseverat, astfel încât, în prezent, grupul de firme pe l-a dezvoltat…
Citeste mai mult
Gualtiero Marchesi a fost printre oamenii care m-au inspirat cel mai mult, dar dacă astăzi ar trebui să-i judec preparatele, cu siguranță aș spune că au fost…
Citeste mai mult
Georgeta Grecu, manager general al Swissôtel Poiana Brașov, a vorbit despre momentele importante ale carierei, provocări, gestionarea lor și viziunea din noua funcție.
Citeste mai mult
Din poziția de executive chef al hotelului Alpin din Poiana Brașov, Laura Mihalache a vorbit despre carieră, munca din bucătăria profesională, dar și despre gestionarea situațiilor limită.
Citeste mai mult
Stabilită în regiunea Bordeaux a Franței, unde deține și conduce restaurantul INIMA, Oxana creează și prepară, cu perfecționism și imaginație, meniuri surprinzătoare.
Citeste mai mult