restaurantkauflandKaufland România anunță redeschiderea conceptului pop-up restaurant și readuce experiența gourmet și fine dining la prețuri accesibile, de această dată într-o formă adaptată condițiilor actuale de siguranță. Deschis într-o variantă sezonieră, pe o terasă spațioasă de peste 2200 mp, cu o capacitate de 120 de locuri, restaurantul va funcționa pe toată perioada verii...

Citeste mai mult ...

controaleansvsastarealertaInspectorii sanitari veterinari și pentru siguranța alimentelor desfăşoară începând cu data de 18 mai o acţiune tematică la nivel naţional pentru verificarea cerințelor sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor privind funcţionarea unităţilor de alimentaţie publică în cadrul cărora se comercializează produse alimentare către consumatorul final, în perioada stării de alertă.

Citeste mai mult ...

foodpandaromaniafoodpanda, cea mai mare platformă online de comenzi de mâncare din România, a reacționat rapid noului context în care, începând de astăzi, platforma Uber Eats și-a încetat operațiunile pe piața locală. Compania anunță că peste 90% dintre restaurantele care se regăseau în oferta Uber Eats din București, Timișoara și Iași se află în prezent în portofoliul foodpanda.

Citeste mai mult ...

terasecitygrillGrupul City Grill, cel mai mare lanț autohton de restaurante, cu 18 locații în București, a redeschis pe 1 iunie nouă terase ale restaurantelor din portofoliu, iar gradul de ocupare din intervalul de prânz a fost 100%. Redeschiderea teraselor a reprezentant un start încurajator după două luni și jumătate în care au fost închise, spun reprezentanții grupului.

Citeste mai mult ...

restaurantepostcovid19Săli pline, îmbrățișări, clinchete de pahare, zgomot de fundal și multe zâmbete - astfel arătau pe 8 martie restaurantele din România, în care oaspeții au ales să celebreze Ziua Femeii. Lucrurile s-au schimbat, însă, abrupt, iar, în doar câteva zile, localurile au devenit pustii, urmând ca, ulterior, să se închidă conform ordonanței guvernamentale.

Citeste mai mult ...

masabunatatiiHORA, Organizația Patronală a Hotelurilor și Restaurantelor din România, lansează “Masa Bunătății”, o inițiativă care aduce la un loc companii, angajați din industria ospitalității, personal medical din linia întâi și categorii vulnerabile. Inițiativa “Masa Bunătății” își propune să creeze un lanț al faptelor bune: companiile donează fonduri care sunt...

Citeste mai mult ...

chefstoriessezonul1CHEFS STORIES îți aduce poveștile bucătarilor profesioniști din România, din experiența lor, spuse chiar de ei! Și în 2020, prin newsletterul Unilever Food Solutions primești episoade noi. 2019 a adus exclusiv în Newsletter-ul Unilever Food Solutions sezonul 1 din CHEFS STORIES România. Am intrat în bucătăriile a 5 Chefi și le-am aflat secretele...

Citeste mai mult ...

berehorecaAsociația Berarii României inițiază #MancareDeSuflet #SOSHoReCa, o campanie care își propune să atragă atenția consumatorilor asupra situației economice din sectorul ospitalității, puternic afectat de întreruperea activității pe perioada stării de urgență. Spre deosebire de alte sectoare, vânzările pierdute de industria ospitalității în această perioadă...

Citeste mai mult ...