finalistiarenabucatarilor2013Competiția dedicată profesioniștilor din domeniul gastronomiei, Arena Bucătarilor 2013 a desemnat câștigătorii etapei a II-a a competiției, care vor participa în Finala din 20 august. Ioan Florescu de la restaurantul Belvedere din Brașov, Ioan Timar de la restaurantul Clermont din Covasna și Călin Moldovan de la restaurantul Terra din Ungheni, sunt câștigătorii etapei a II-a competiției și vor intra în finala...

Citeste mai mult ...

springtimelitoralSpringtime a deschis pe 6 iulie cel de-al 25-lea restaurant al lanţului, care va funcţiona în perioada sezonului estival în staţiunea Costineşti. Amplasat în centrul staţiunii şi cu o suprafaţă de peste 2000 mp, restaurantul devine astfel cea de-a doua locaţie Springtime de la malul Mării Negre. Noul restaurant poate servi peste 10.000 de clienţi zilnic şi îşi propune să se transforme într-unul din cele mai...

Citeste mai mult ...

bucatariManpowerGroup Romania a anunţat la începutul lunii iulie rezultatele celui de-al şaselea Studiu privind Deficitul de Talente. 54% dintre angajatorii din România întâmpină dificultăţi în a găsi personal cu abilităţile potrivite. Bucătarii ocupă locul 10 în topul celor mai dificil de acoperit poziții din România, în timp ce posturile vacante pentru Ingineri şi Muncitori calificaţi sunt cele mai dificil de acoperit...

Citeste mai mult ...

inscrieriarenabucatarilorZeci de bucătari profesionişti de la cele mai bune restaurante din România s-au înscris deja în concursul Arena Bucătarilor Selgros 2013. Mai sunt doar trei zile în care cei mai pasionaţi Chefi pot intra în competiţia pentru un loc în Marea Finală, ce va avea loc la Braşov, în 20 august 2013. Până în acest moment, au fost desemnaţi primii trei finalişti ai Arenei Bucătarilor 2013, câştigători ai primei etape preliminare.

Citeste mai mult ...

arenabucatarilor2013Competiția dedicată bucătarilor profesioniști, Arena Bucătarilor Selgros 2013, și-a desemnat primii 3 finaliști. Alexandru Vreme de la restaurantul Gourmet din Brașov, Ciprian Sotoc de la hotelul Ramada din Oradea și Adrian Boscu de la restaurantul Bulevard din Făgăraș sunt cei trei bucătari care s-au calificat în Finala competiției Arena Bucătarilor 2013, care se va desfășura în data de 20 august...

Citeste mai mult ...

finalistimetrochefCompetiția culinară METRO Chef 2013 și-a desemnat finaliștii privind categoria bucătăria românească. Categoria bucătărie românească s-a derulat în perioada 11-12 iunie și 18-19 iunie, la Centrul de Pregătire în Gastronomie METRO Cash & Carry România. 11 echipe de bucătari și-au demonstrat creativitatea și talentul și s-au întrecut în pregătirea unor preparate cu specific românesc.

Citeste mai mult ...

lamamaCompania Trotter Restaurant lansează în acest week-end un proiect greenfield la malul mării, în nordul stațiunii Mamaia, zona de cluburi. Investiția constă într-un nou restaurant La Mama, al 10-lea al lanțului și al doilea de pe litoralul românesc, precum și o plajă cu lounge și beach bar care va funcționa sub un brand nou, Marttinez Beach. Investitia de peste 700.000 de euro se adresează unui public țintă tânăr...

Citeste mai mult ...

mcdonaldsromaniaMcDonald’s a împlinit pe 16 iunie a.c. 18 ani de când se află pe piața din România. În această perioadă compania a deschis 65 de restaurante în 21 de orașe din țară, devenind cel mai mare lanț de restaurante din România, și a investit 120 de milioane de euro în restaurante, potrivit unui comunicat. „În urmă cu 18 ani, în 1995, am deschis primul restaurant McDonald’s din România - McDonald’s Unirii.

Citeste mai mult ...