provinodecembrie2012Festivalul de Vin, Artă şi Gastronomie PROVINO de la Iaşi (6- 9 decembrie) va debuta anul acesta cu o conferinţă dedicată profesioniştilor din HoReCa, care va aduce împreună producătorii de vin cu achizitorii din HoReCa şi managerii de restaurante cu specialişti ai vinului, anunţă organizatorii. Conferinţa Wine&HoReCa este un eveniment business2business...

Citeste mai mult ...

kfcbucurestiKFC inaugurează primul restaurant drive thru din Bucureşti, care reprezintă o premieră în România, fiind primul restaurant cu sistem fast forward din piaţa de QSR. KFC Mihai Bravu este primul restaurant în care se implementează sistemul de operare (comandă) tip fusion care permite cea mai mare viteză de servire: aproximativ 60 de secunde, timp mediu valabil pentru...

Citeste mai mult ...

bucatardeaurFederaţia Bucătarilor din România, cu sprijinul Bilancia şi Ramada Bucharest Parc, organizează a 4-a ediţie a competiţiei “Bucătarul de Aur al Bucureştiului”. Bucătarii profesionişti sunt invitaţi să se înscrie la concurs începând de astăzi, 12 noiembrie, până pe 30 noiembrie, ora 12.00, pe site-ul www.aromacenter.ro. Concursul se adresează restaurantelor...

Citeste mai mult ...

concursuricontinentalLanţul hotelier Continental Hotels şi-a desemnat câştigătorii celor 2 concursuri profesionale “Cel mai bun bucătar” şi “Cea mai bună echipă de servire”, organizate în cadrul lanţului an de an pentru a stimula şi recompensa profesionalismul angajaţilor. “Cel mai bun bucătar” din lanţul Continental Hotels a fost desemnat Drăguţ Alina...

Citeste mai mult ...

reziduurialimentareDeşeurile alimentare pot constitui o problemă reală pentru afacerile din sectorul restauraţiei. Tocmai de aceea este indicat să încercaţi să le reduceţi cantitatea şi să le gestionaţi corect. Cea mai bună metodă de a reduce reziduurile este, potrivit Unilever Food Solutions, să nu cumpăraţi de la început prea multe produse. Menţinerea unei politici de achiziţii...

Citeste mai mult ...

Metro2012-0Competiţia de artă culinară METRO Chef 2012 şi-a desemnat câştigătorii. Finala competiţiei s-a desfăşurat în perioada 25-26 octombrie la Bucureşti, în cadrul magazinului METRO Băneasa. Echipa formată de Daniel Buzea şi Ioan Florescu, de la Restaurantul Belvedere, din Braşov a câştigat trofeul „Competiţia Bucătarilor METRO Chef 2012“...

Citeste mai mult ...

concursuricontinentalhotelsLanţul hotelier Continental Hotels organizează în perioada 2 - 3 noiembrie a.c. tradiţionalele concursuri profesionale “Cea mai bună echipă de servire” şi “Cel mai bun bucătar”. Compania îi provoacă din nou pe cei mai buni bucătari, barmani şi ospătari din lanţ la cele 2 concursuri profesionale, care sunt organizate pentru a XI-a oară consecutiv.

Citeste mai mult ...

finalametrochefCompetiţia de artă culinară Metro Chef 2012 a ajuns la etapa finală, urmând a-şi desemna câştigătorii. Finala se desfăşoară în perioada 25 - 26 octombrie, în Bucureşti, unde 14 echipe de bucătari din întreaga ţară vor concura pentru a obţine trofeul Metro Chef. Timp de şase luni, Metro Chef a străbătut cele mai mari oraşe din România în căutarea celor mai...

Citeste mai mult ...